Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil! Iată primele declarații ale fiicei fostului președinte Traian Băsescu despre sarcină

Elena Băsescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Este însărcinată din nou și așteaptă cu nerăbdare cel de-al treilea copil.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu este însărcinată în trei luni, însă nu a spus nimic până acum despre această veste minunată. Tatăl copilului ei se pare că este noul ei iubit, pe nume Cătălin Tomata.

Elena Băsescu este însărcinată pentru a treia oară

După ce au apărut în presă mai multe informații potrivit cărora s-a zvonit că Elena Băsescu așteaptă încă un copil, iată că astăzi, ea a confirmat marea veste chiar pe pagina sa de socializare. A scris un mesaj prin care a anunțat că este fericită că așteaptă cel de-al treilea copil.

„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu', a scris Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp.

Elena Băsescu a fost surprinsă recent în Bucureşti. Fiica cea mică a fostului președinte al României se pare că a luat din nou proporţii, de când este din nou însărcinată.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au divorţat în septembrie 2016 după patru ani de căsnicie. În septembrie 2012, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, după o relație de mai bine de trei ani. Din căsnicia celor doi au rezultat o fetiță pe nume Sofia și un băiețel, pe nume Traian.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

EXCLUSIV Elena Băsescu: Sofia Anais, un vis împlinit

A murit Cristi Toporan, fostul iubit al Elenei Basescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete