Primele fotografii cu băiețelul Elei Crăciun: “Sentimentul de a-ți ține pentru prima dată în brațe copilul…”

Ela Crăciun a devenit mămică pentru a treia oară și chiar dacă nașterea nu reprezintă un lucru nou pentru prezentatoarea de televiziune, momentul în care și-a ținut băiețelul în brațe pentru prima oară a fost unul special.

Ela Crăciun a născut un băiețel sănătos și care a primit nota 10 din partea medicilor. Micuțul a avut la naștere 2,760 kilograme și 50 cm. La scurt timp de la momentul în care a devenit din nou mamă, Ela Crăciun a vrut ca prietenii virtuali să facă rapid cunoștință cu cel mai mic membru al familiei.

Primele fotografii cu băiețelul Elei Crăciun

Vedeta a postat pe rețelele de socializare primele fotografii cu băiețelul ei. Numele micuțului nu a fost dezvăluit de Ela Crăciun, aceasta numindu-l pe mezinul familiei Mr. P'.

Sentimentul de a-ți ține pentru prima dată în brațe copilul nu poate fi înlocuit cu nimic. Este momentul să vi-l prezint și vouă pe cel mai mic membru al familiei.', a fost mesajul postat de Ela Crăciun în dreptul fotografiilor.

Deschide galeria foto pentru a vedea primele fotografii cu băiețelul Elei Crăciun.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Oana Cuzino a dezvăluit ce alimente ar trebui consumate pentru a elimina celulita: Trebuie să renunțăm în mod clar la …'

Prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții. Vezi diferența?

Cum arată sora mai mică a lui Penelope Cruz? Cele două pot fi confundate cu ușurință!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete