Primele fotografii cu băiețelul Elei Crăciun: “Sentimentul de a-ți ține pentru prima dată în brațe copilul…”

Ela Crăciun a devenit mămică pentru a treia oară și chiar dacă nașterea nu reprezintă un lucru nou pentru prezentatoarea de televiziune, momentul în care și-a ținut băiețelul în brațe pentru prima oară a fost unul special.

Ela Crăciun a născut un băiețel sănătos și care a primit nota 10 din partea medicilor. Micuțul a avut la naștere 2,760 kilograme și 50 cm. La scurt timp de la momentul în care a devenit din nou mamă, Ela Crăciun a vrut ca prietenii virtuali să facă rapid cunoștință cu cel mai mic membru al familiei.

Primele fotografii cu băiețelul Elei Crăciun

Vedeta a postat pe rețelele de socializare primele fotografii cu băiețelul ei. Numele micuțului nu a fost dezvăluit de Ela Crăciun, aceasta numindu-l pe mezinul familiei Mr. P'.

Sentimentul de a-ți ține pentru prima dată în brațe copilul nu poate fi înlocuit cu nimic. Este momentul să vi-l prezint și vouă pe cel mai mic membru al familiei.', a fost mesajul postat de Ela Crăciun în dreptul fotografiilor.

Deschide galeria foto pentru a vedea primele fotografii cu băiețelul Elei Crăciun.

Bianca Hriscu

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Oana Cuzino a dezvăluit ce alimente ar trebui consumate pentru a elimina celulita: Trebuie să renunțăm în mod clar la …'

Prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții. Vezi diferența?

Cum arată sora mai mică a lui Penelope Cruz? Cele două pot fi confundate cu ușurință!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati