Primele declarații ale Andei Călin după ce s-a despărțit de Liviu Vârciu! Totul s-a întâmplat la nici două luni de la botezul fiicei lor

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, la doar două luni de la botezul fiicei lor. Anunțul a fost făcut chiar de Liviu Vârciu, însă acesta nu a specificat niciun motiv pentru care cei doi au luat această decizie radicală.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Liviu Vârciu și Anda Călin vor rămâne în relații apropiate, pentru a avea grijă împreună de fiica lor. Liviu a fost cel care a anunțat despărțirea.

„Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca,' a spus Liviu Vârciu, pentru spynews.ro.

Primele declarații ale Andei Călin după ce s-a despărțit de Liviu Vârciu

Mama copilului său a fost și ea contactată de presă pentru detalii însă a refuzat să comenteze ceva pe marginea acestui subiect.

„Nu vreau să comentez nimic,' a spus Anda Călin, pentru sursa citată.

Liviu Vârciu a publicat, în urmă cu puțin timp, un mesaj și pe pagina sa de socializare, în care a mai spus câteva cuvinte despre despărțirea de iubita lui.

„Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formam un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună . Vă pup și vă iubesc!', a scris Liviu Vârciu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui a strâns numeroase comentarii din partea prietenilor săi virtuali.

„Femeile ar trebui să fie mai atente atunci când își aleg un partener și decid să facă un copil cu el. nu e nicio fericire să crești un copil singură', „Nu știu ce să zic, dar eu cred că ai greșit iar. Ție îți cam plac femeile. Sper să nu greșesc. Păcat…', „De ce? Îmi pare așa rău! Păcat! Dar dacă așa ați decis și așa credeți că e bine, sper să fiți fericiți', Zici că ai cununiile legate de nu poți sta cu o femeie', „Tu încă mai ai de copilărit', au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Liviu Vârciu în mediul online.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Liviu Vârciu îşi oficializează relaţia: „Oriunde aș merge și orice aș face, nu pot să trăiesc fără tine!'

Liviu Vârciu, mărturii neașteptate despre femeia din viața lui: „Ultima dragoste e cea mai puternică'

Primele declarații ale Doiniței Oancea, după sărutul cu Liviu Vârciu: „Îmi place foarte tare de el'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete