Liviu Vârciu, mărturii neașteptate despre femeia din viața lui: „Ultima dragoste e cea mai puternică”

Vezi pozele

Dragostea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, însă ani mai târziu a întâlnit o pasiune mult mai mare, actoria. Liviu Vârciu a fost invitat în cadrul emisiunii „Povești COOL', de la Happy Channel, unde a vorbit despre traseul său în lumea artistică, inclusiv despre dragostea lui puternică.

Primii pași spre domeniul artistic i-a făcut încă de la o vârstă fragedă. Succesul nu s-a lăsat așteptat, ajungând ulterior să facă furori în cadrul trupei L.A.

„Prima dragoste a fost și va rămâne muzica. La șapte ani, am luat locul I pe țară la acordeon. Am cântat la corn, cinci ani, și nu mi-a plăcut deloc. După aceea, am zis să fac trupa L.A. și de acolo a început nebunia', a povestit Liviu Vârciu, la Happy Channel.

Acum, Liviu retrăiește fiorii unei alte mari pasiuni.

„A doua dragoste, și mai puternică, că prima dragoste, știi cum e, ți se pare că o iubești, dar nu o iubești. A doua este cea mai puternică, dar de fapt nici a doua, ci ultima. Nu știu exact care va fi de acum încolo. Posibil să fiu regizor , oricum tot în lumea filmului', a mărturisit el.

Liviu Vârciu, mărturii neașteptate despre femeia din viața lui

Naturalețea i-a fost de mare ajutor lui Liviu, fiind inclus în diverse proiecte actoricești, iar acum a ajuns să ia parte la realizarea primei drame psihologice din peisajul serialelor autohtone, „Fructul oprit', unde este Costică (un patron de pizzerie din Snagov).

„Știu ce înseamnă emoția de pe scena teatrului, știu ce înseamnă emoția de la film, știu ce înseamnă să fii om. Și atunci, mi s-a zis așa: <>', a povestit Liviu.

În cadrul interviului pe care i l-a luat, Vlad i-a mărturisit lui Liviu că este o mare bucurie să fie coleg cu el pe platourile de filmare.

Liviu, mă bucur să te cunosc, este o mare plăcere pentru mine să joc cu tine! Râd încontinuu!', a precizat și Vlad Gherman.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Happy Channel, Facebook

Citește și:

Primele declarații ale Doiniței Oancea, după sărutul cu Liviu Vârciu: „Îmi place foarte tare de el'

Liviu Vârciu revine la marea lui pasiune: „Dragostea mea cea mai mare este filmul!' Ce rol va avea în serialul „Fructul oprit'?

Iubita lui Liviu Vârciu a făcut senzație la botezul fiicei lui Mădălin Ionescu. Cum arată la aproape 2 luni de când a născut?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete