Kate Middleton, elegantă într-o rochie pe care și tu o poți cumpăra. Cât costă?

Kate Middleton are un stil aparte și știe să își pună în valoare calitățile, cu toate că nu de fiecare dată îmbracă ținute care să aibă un preț piperat. Deși face parte din familia regală britanică, ducesa de Cambridge nu asociază acest titlu nobiliar cu extravaganța și nici nu optează pentru ținute foarte scumpe, iar în majoritatea ocaziilor, aceasta poartă rochii pe care oricine le poate cumpăra.

Dacă atunci când participă la evenimentele oficiale alege rochii elegante și la care asortează diferite accesorii, pentru ieșirile în aer liber sau atunci când petrece timp cu copiii, Kate Middleton optează pentru rochii vaporoase și care să îi permită să se miște cu ușurință.

Kate Middleton, elegantă într-o rochie pe care și tu o poți cumpăra

Surprinsă de fotografi în timpul unei ieșiri în parc alături de prințesa Charlotte și prințul George, Kate Middleton a arătat impecabil într-o rochie din bumbac, colorată într-o nuanță discretă de albastru. Dacă mulți s-ar fi așteptat ca ținutele ducesei de Cambridge să fie realizate doar de designeri renumiți, în realitate, orice femeie îndrăgostită de stilul vestimentar al acesteia poate cumpăra o astfel de rochie. Ținuta purtată de Kate Middleton este accesibilă oricui, aceasta putând fi găsită în orice magazin Zara, prețul acesteia fiind de 129 de lei.

Kate Middleton primește tot timpul laude pentru ținutele pe care le poartă, specialiștii considerând că aceasta reușește de fiecare dată să adopte un stil elegant. În plus, ducesa de Cambridge nu consideră ca fiind o problemă purtarea unei ținute de mai multe ori, fiind cunoscut faptul că de multe ori a apărut la evenimentele oficiale îmbrăcând rochii sau paltoane pe care le-a purtat și în alte situații.

Adoptând un stil elegant, simplu și discret, Kate Middleton a devenit o sursă de inspirație pentru foarte multe femei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Motivul pentru care Meghan Markle poartă doar rochii roz. De ce alege de fiecare dată această culoare?

Teo Trandafir, așa cum puțini au avut ocazia s-o cunoască. Galerie foto excepțională

Ce face Stela Enache pentru a se menține în formă? La 68 de ani, cântăreața are un tonus de invidiat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete