Magdalena Șerban a făcut primele declarații după crima de metrou! „A spus că regretă și că preferă să fie moartă”

Magdalena Șerban a făcut primele declarații după crima de metrou! „A spus că regretă și că preferă să fie moartă”

Poliția a deschis o anchetă în cazul Magdalenei Șerban, femeia care a ucis-o la metrou pe tânăra de 25 de ani, Alina Ciucu. Ucigașa a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar acum autoritățile fac cercetări.

După ce a comis această crimă oribilă, Magdalena Șerban a transmis primele cuvinte prin intermediul avocatei sale. Potrivit acesteia, Magdalena Şerban îşi regretă faptele şi a spus că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întamplat. Mai mult, avocata acesteia a precizat că s-a admis proba efectuării unei expertize psihiatrice. Cu toate acestea, momentan nu există un document legal pentru internarea clientei sale la Psihiatrie.

Magdalena Șerban a făcut primele declarații după crima de metrou

„S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs', a precizat avocata Magdalenei Şerban, potrivit observator.tv.

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este cercetată pentru omor calificat şi tentativă de omor, după ce a împins-o în faţa metroului pe Alina Ciucu. Femeia a mai încercat să omoare o altă tânără, prin aceeași metodă, însă nu a reușit.

Foto: observator.tv

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele imagini de la înmormântarea Alinei Ciucu, tânăra de 25 de ani ucisă la metrou. Familia ei trece prin momente grele

Sfaturile de care orice călător trebuie să țină cont. Cum trebuie să ne comportăm pentru a fi în siguranță la metrou?

Mărturiile șocante ale mamei criminalei de la stația de metrou Dristor 1! Se pare că Magdalena Șerban ura femeile

Filmul atacurilor de la metrou! Tânăra ucisă a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri