Prima declarație a Principesei Elena, după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai: “Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu”

După ce au fost făcute publice informațiile despre starea de sănătate a Regelui Mihai, nepotul acestuia, Nicolae, a dorit să își vadă bunicul, lucru care a dus la apariția unui mare scandal. 

Reprezentanții Casei Regale a României îl acuză pe Nicolae Medforth-Mills, fiul Principesei Elena, că ar fi încercat să intre cu forța în reședința din Elveţia a Regelui Mihai. În apărarea sa, fiul Principesei Elena a declarat că sigura sa intenție a fost de a-și vizita bunicul, care se află în suferință, dorind ca în cazul în care starea de sănătate a acestuia se va înrăutăți, să își ia rămas bun de la acesta.

Prima declarație a Principesei Elena, după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai

În urma acestui incident, Principesa Elena, mama lui Nicolae Medforth-Mills, și-a exprimat public dezamăgirea cu privire la gestul făcut de fiul ei. Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Casei Regale a României, aceasta a catalogat această ieșire ca fiind una lipsită de moralitate.

“Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai.

I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator.” a spus Principesa Elena, potrivit familiaregala.ro.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată linia de succesiune la conducerea Casei Regale a României?

Informații de ultimă oră despre Regele Mihai I. Casa Regală a făcut un anunț de ziua onomastică a Majestății Sale

Regele Mihai este în stare gravă! Familia regală a plecat de urgență Elveția

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete