Prima declarație a Principesei Elena, după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai: “Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu”

Prima declarație a Principesei Elena, după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai

După ce au fost făcute publice informațiile despre starea de sănătate a Regelui Mihai, nepotul acestuia, Nicolae, a dorit să își vadă bunicul, lucru care a dus la apariția unui mare scandal. 

Reprezentanții Casei Regale a României îl acuză pe Nicolae Medforth-Mills, fiul Principesei Elena, că ar fi încercat să intre cu forța în reședința din Elveţia a Regelui Mihai. În apărarea sa, fiul Principesei Elena a declarat că sigura sa intenție a fost de a-și vizita bunicul, care se află în suferință, dorind ca în cazul în care starea de sănătate a acestuia se va înrăutăți, să își ia rămas bun de la acesta.

Prima declarație a Principesei Elena, după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai

În urma acestui incident, Principesa Elena, mama lui Nicolae Medforth-Mills, și-a exprimat public dezamăgirea cu privire la gestul făcut de fiul ei. Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Casei Regale a României, aceasta a catalogat această ieșire ca fiind una lipsită de moralitate.

“Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai.

I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator.” a spus Principesa Elena, potrivit familiaregala.ro.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată linia de succesiune la conducerea Casei Regale a României?

Informații de ultimă oră despre Regele Mihai I. Casa Regală a făcut un anunț de ziua onomastică a Majestății Sale

Regele Mihai este în stare gravă! Familia regală a plecat de urgență Elveția

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete