Prietena Cristinei Țopescu, despre aceasta: „Cristina a fost o luptătoare”

Cristina Topescu

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului de Medicină citate de Libertatea, Cristina Țopescu a decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni, în somn.

Diana Maria, prietena și vecina Cristinei Ţopescu, cea care administrează pagina de Facebook a jurnalistei, a povestit, într-o înregistrare audio, cum s-a decis să sune la 112, simţind că ceva rău se întâmplase.

Potrivit Click!, Cristina Ţopescu nu-şi mai găsea locul în televiziune după ce renunţase la job-ul de la Antena 3 în anul 2017.

Prietena Cristinei Țopescu, despre aceasta: „Cristina a fost o luptătoare”

Faptul că nu îşi mai găsea de lucru şi că avea o chirie de plătit o aduseseră în pragul unei depresii severe, mai relatează aceeași publicație.

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu.

Îngrijea, în 2015, 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu.

Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări.

Ei nu-i trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina pătimaşă.

A fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă sclipitoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate şi agresivitate.

Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii. A reuşit să plătească o parte dintre ele.

Dar Cristina a fost o luptătoare”, povesteşte prietena regretatei jurnaliste. Cele două s-au cunoscut în anul 2015, când au participat împreună la un marş Colectiv.

Cristina Ţopescu a reuşit, în ultimele luni de viaţă, să-şi găsească o colaborare la televiziunea online Canal 33 şi fusese numită, în luna noiembrie a anului 2019, consilier pe probleme de comunicare şi structură în cadrul Ministerului Sănătăţii.

Chiar şi aşa, celebra jurnalistă reuşea cu greu să-şi acopere cheltuielile.

„Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară, în somn, cu căţeii”

Abia după ce a aflat că, de două săptămâni, Cristina nu a mai cumpărat mâncare pentru câini, femeia s-a uitat în curte şi a văzut că doi câini sunt căzuţi.

Atunci a sunat la 112. Echipajele de intervenţie au forţat uşa, au aprins luminile și au văzut că jurnalista este decedată.

„Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară, în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit.

Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (…) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire”, a mai spus prietena şi vecina regretatei jurnaliste.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu exactitate. Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza stării trupului.

Medicii au stabilit însă că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente, au afirmat, pentru Mediafax, surse din anchetă, relatează Digi 24.

Foto: Facebook

Citește și:

Regretata jurnalistă Cristina Țopescu, 3 luni în spatele gratiilor: „A fost cea mai interesantă perioadă din viaţa mea”

Mesajul lui Ștefan Bănică Junior după decesul jurnalistei Cristina Țopescu: „Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”

Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete