Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV


 

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

În anii 1990, regretata jurnalistă era una dintre cele mai curtate femei celebre. Cu o siluetă suplă și înaltă, Cristina strălucea în rolul de prezentatoare atât pe scenă, cât și pe micul ecran.

Născută la începutul lunii iunie a anului 1960, la Oradea, Cristina Ţopescu a fost încă din copilărie atrasă de universul televiziunii.

În perioada 1970 – 1979, Cristina a apărut în numeroase emisiuni pentru copii şi tineret, ulterior fiindu-i interzis să mai intre pentru o perioadă în sediul TVR, din cauza dosarului familiei Ţopescu, relatează OK! Magazine.

Tatăl său, comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, căzuse în dizgraţia regimului comunist, iar mama sa era plecată în Germania.

Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV

Moştenind pasiunea pentru televiziune de la tatăl ei, Cristina Ţopescu și-a construit o carieră de succes în spatele pupitrului ştirilor, fiind ani buni știristă la Pro TV, iar apoi devenind imaginea jurnalului de la Prima TV, timp de nu mai puțin de 12 ani.

După alţi ani petrecuţi în studiourile Antenei 3, unde realiza emisiunea Dincolo de ştiri, Cristina Ţopescu spunea că se va retrage din presă, revenind mai târziu cu o altă suită de interviuri, de data aceasta la Canal 33, unde prezenta Interviuri (ne)convenţionale.

Fotografii de arhivă cu regretata jurnalistă în clipul de mai sus.

Cauza decesului, încă necunoscută

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului de Medicină citate de Libertatea, Cristina Țopescu a decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu exactitate, însă primele date arată că vedeta TV ar fi suferit un infarct în somn. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal.

Cristina Țopescu era consilierul personal al secretarului de stat Horațiu Moldovan începând din data de 27 noiembrie 2019, a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Oana Grigore, mai relatează Libertatea.

„Cristina Țopescu a fost consilieră în cadrul Ministerului Sănătății pe probleme de comunicare, am lucrat cu ea în fiecare zi.

Am avut o relație foarte bună, a fost un sprijin deosebit pentru noi, suntem consternați, nu aveam niciun fel de semn care să anunțe lucrul ăsta din activitatea pe care am avut-o împreună.

În ultima perioadă, echipa Ministerului Sănătății a încercat să o contacteze în mai multe rânduri cu insistență, dar fără rezultat”, a declarat Horațiu Moldovan.

Foto: Facebook

Citește și:

Cristina Țopescu, înainte să moară: „Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir. Sper să-mi revin, dar ăsta mă omoară cu zile!”

Motivul pentru care Cristina Țopescu nu a avut copii: „Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”

De ce s-au despărțit Ștefan Bănică Jr. și regretata Cristina Țopescu? „De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete