Premiu acordat revistei Avantaje pentru promovarea solidarității feminine

michael-p-stewart-us-embassy-si-daniela-palade-teodorescu

de Daniela Palade Teodorescu 

În cadrul evenimentului Beauty of Entrepreneurship 2016, prima conferință internațională dedicată antreprenoriatului feminin, revista Avantaje a fost premiată pentru susținerea antreprenoriatului feminin în România și promovarea solidarității femeilor.

Cu puțină vreme în urmă am avut privilegiul de a fi invitată și premiată de comunitatea de femei  antreprenor din cadrul Asociației Naționale a Antreprenorilor din România. Nu e prima dată când intru în contact cu femeile-antreprenor, în încercarea de a construi o comunitate solidară, implicată în viața comunității.

În România sunt din ce în ce mai multe femei antreprenor, care mă inspiră să scriu despre ele în paginile revistei Avantaje, să le pun pe copertă, să le premiez la Gala Premiilor Femeia anului. Ceea ce apreciez cel mai mult la femeile antreprenor este energia pe care o investesc în calitatea relațiilor interumane. Poate de asta sunt foarte responsabile, construiesc pe termen lung, cu discernământ. Ca pentru o a doua familie de care au grijă și de care le pasă.

Tocmai de aceea, cred că o lume mai bună pentru femei e o lume mai bună pentru toți. Pentru că femeia are putere să schimbe în bine lumea din jurul ei, mai ales dacă are puterea de decizie și influența unui antreprenor.

Beauty of Entrepreneurship 2016, prima conferinta internațională dedicată antreprenoriatului feminin, e un eveniment organizat la inițiativa Cristinei Chiriac, Președinta Asociației Naționale a Antreprenorilor și laureată a trofeului Femeia anului 2015 pentru antreprenoriat feminin. Evenimentul a fost un succes: prima conferiță internaționala din România, dedicată antreprenorilor și tuturor celor ambițioși, curajoși și cu abilități de leadership. Beauty of Entrepreneurship a dezbătut subiecte precum Inspirație și Creativitate în Antreprenoriat și în Business, Găsirea surselor de inspirație, Transformarea inspirației în realitate, Creativitatea și studiul de piață, Legătura dintre valoarea adăugata și principiile de bază.

Evenimentul s-a incheiat cu o Gala de premiere, în cadrul căreia au fost premiate 10 femei care s-au remarcat în antreprenoriat. Revista Avantaje a primit un premiu special, dedicat celor 21 de ani de existență în care promovează solidaritatea feminină în România.

Citește și Femeile antreprenor și poveștile lor care schimbă lumea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse