Premiile revistei Avantaje: Femeia Anului 2009

In acest an s-au acordat noua premii de excelenta, la sase categorii: Apararea si Promovarea Drepturilor Femeii, Implicare si Responsabilitate Sociala, Apararea si Promovarea Categoriilor Defavorizate, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Apararea si Promovarea si Valorilor Democratiei, precum si premiile speciale la categoria Initiativa in Sprijinul Semenilor. In urma voturilor trimise de cititoarele revistei avantaje, castigatoarele ravnitelor trofee pentru activitatea depusa si realizarile recunoscute in anul 2009, in domeniile mentionate, sunt::

Ana Revenco, presedinte al Fundatiei „La Strada' – pentru consecventa si coerenta cu care se implica in apararea si promovarea drepturilor comunitatii femeilor din Basarabia.

Florentina Opris, producătoare, realizatoare si prezentatoare de emisiuni de televiziune care promoveaza viata echilibrata, alimentatia sanatoasa, exercitiile fizice si gandirea pozitiva.

Katie Rizvi, presedinte al „Asociaţiei Little People' si al clubului Temerarii', dedicate consilierii sprijinirii si reabilitarii adolescentilor care se confrunta cu experienta teribila a cancerului- pentru Apararea si Promovarea Drepturilor Categoriilor Defavorizate.

Ana Revenco Florentina Opris Katie Rizvi

Elena Mosuc, soprana si solista aplaudata pe toate marile scene lirice ale lumii, doctor in muzica summa cum laude'- pentru determinarea cu care promoveaza arta romaneasca peste hotare.

Ioana Magura Bernard, crainic vreme de 25 de ani al postului de radio „Europa Libera' – pentru profesionalismul si curajul dovedit in apararea si Promovarea Valorilor Democratiei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri