Premiile revistei Avantaje: Femeia Anului 2009

In acest an s-au acordat noua premii de excelenta, la sase categorii: Apararea si Promovarea Drepturilor Femeii, Implicare si Responsabilitate Sociala, Apararea si Promovarea Categoriilor Defavorizate, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Apararea si Promovarea si Valorilor Democratiei, precum si premiile speciale la categoria Initiativa in Sprijinul Semenilor. In urma voturilor trimise de cititoarele revistei avantaje, castigatoarele ravnitelor trofee pentru activitatea depusa si realizarile recunoscute in anul 2009, in domeniile mentionate, sunt::

Ana Revenco, presedinte al Fundatiei „La Strada' – pentru consecventa si coerenta cu care se implica in apararea si promovarea drepturilor comunitatii femeilor din Basarabia.

Florentina Opris, producătoare, realizatoare si prezentatoare de emisiuni de televiziune care promoveaza viata echilibrata, alimentatia sanatoasa, exercitiile fizice si gandirea pozitiva.

Katie Rizvi, presedinte al „Asociaţiei Little People' si al clubului Temerarii', dedicate consilierii sprijinirii si reabilitarii adolescentilor care se confrunta cu experienta teribila a cancerului- pentru Apararea si Promovarea Drepturilor Categoriilor Defavorizate.

Ana Revenco Florentina Opris Katie Rizvi

Elena Mosuc, soprana si solista aplaudata pe toate marile scene lirice ale lumii, doctor in muzica summa cum laude'- pentru determinarea cu care promoveaza arta romaneasca peste hotare.

Ioana Magura Bernard, crainic vreme de 25 de ani al postului de radio „Europa Libera' – pentru profesionalismul si curajul dovedit in apararea si Promovarea Valorilor Democratiei

La categoria Initativa in Sprijinul Semenilor castigatoarele premiilor Femeia Anului 2009 sunt:

Dana Deac, director al postului public TVR 1– pentru curajul opiniilor si hotararea cu care isi valorifica notorietatea in domeniul implicarii si responsabilitatii sociale.

Monica Radu, o tanara si frumoasa sotie de preot care, in pofida faptului ca este imobilizata in scaunul cu rotile este initiatoarea unui Centru de Ocrotire a batranilor defavorizati din satul Voila, langa Campina.

Monica Radu Dana Deac

Natalia Ungureanu, coordonator Centrul Maternal „Casa Agar' care acorda sprijin si adapost mamelor tinere cu copii mici, care sunt victime ale violentelor in familie.

Mihaela Guias, vicepresedinta Fundatiei „Copiii Impotriva Intunericului', care se ocupa de cresterea si educarea a 15 copii abandonati si orfani, cu varste intre 3 si 17 ani.

Citeste o scurta descriere despre fiecare castigatoare in parte in articolul Castigatoarele premiilor Femeia Anului 2009.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri