Povești de suflet la Gala ”Femeia Anului” Avantaje

Iată că a venit o nouă ediție a Galei 'Femeia Anului', așa cum ar spune Liana Stanciu, prezentatoarea acestui eveniment, 'un adevărat rafinament' pentru oamenii obișnuiți, cu povești neobișnuite. 

Liana Stanciu, Paula Herlo si Eli Laslean

În seara aceasta ne-am strâns într-o sală de conferințe la Hotelul J.W. Marriott din București, cu mic, cu mare, cu persoane publice și oameni obișnuiți deopotrivă pentru a celebra și a lăuda faptele excepționale, remarcabile, pe care le-au făcut femei necunoscute pentru mine și tine.

În seara aceasta le premiem pe femeile care și-au ajutat semenii fără să se gândească o secundă că ele fac un efort, fără să le treacă prin minte măcar un refuz de a-i ajuta pe cei la nevoie. Avem alături de noi femei care și-au transformat tragediile personale în lupte pentru mai bine și în lecții de viață pentru ceilalți, ca ei să nu mai treacă prin aceleași momente grele. Ele sunt femeile ca mine și ca tine care au ales să facă o schimbare, pentru că așa 'cum merge' nu mai merge.

Doamnele remarcabile din această seară au mișcat roțile și le mișcă în continuare în domenii sociale, artă, educație, sănătate. Sunt adevărate modele de viață și nu au nevoie de mediatizare, tabloidizare sau recompense. Sunt femei obișnuite, pe care noi le prețuim și vrem să le acordăm atenția pe care o merită, măcar în mică parte.

Îi mulțumim în mod special Lianei Stanciu, prezentatoarea evenimentului, ce a fost alături de noi cu mai multe ocazii, iar de această dată, în mod special, a fost alături de noi pro bono.

De asemenea, mulțumiri echipei Granini – Georgiana Ionescu, Georgiana Vasile și barmanii

Granini Romania - Georgiana Ionescu, Georgiana Vasile

Mulțumiri echipei care a adus barul Corcova

IAF_4531

Mulțumiri Mirelei Trandafir, creatoarea atelierului “Aranjamente cu ștaif” și realizatoarea buchetelor de flori pentru câștigătoare

Aranjamente cu staif - Mirela Trandafir

Mulțumiri Purple Flowers, oamenii care au realizat decorul de la scenă.

IAF_4495

IAF_4501

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse