Povești de succes: Laura Călin, fondatoarea V for Vintage, târg de design contemporan și cultură vintage


În primul episod al emisiunii “Povești de succes ale oamenilor obișnuiți” am avut-o invitată pe Laura Călin, fondatoarea târgului de design contemporan și cultură vintage V for Vintage.

A 19-a ediție a târgului V for Vintage s-a desfășurat în zilele de 11 și 12 noiembrie 2017 la Grand Hotel du Boulevard din București. Am profitat de această ocazie pentru a afla povestea de succes a Laurei, pe care am surprins-o în toiul pregătirilor.

Absolventă de ASE și pasionată de cultura vintage, Laura a încercat și, iată, a și reușit, să-și transforme pasiunea în business. A ajuns “antreprenor de frumos” având multe idei, mult entuziasm și la fel de mult curaj. Piedicile care se ridică inerent în fața cuiva care aspiră la statutul de antreprenor nu au descurajat-o. Singurul lucru care o încurcă, într-o oarecare măsură, este lipsa timpului.

Despre pasiunea pentru vintage, despre cum i-a venit ideea businessului și obiectivul organizării târgului V for Vintage, despre depășirea obstacolelor care se ridică în calea unui om de afaceri, despre cele mai mari greșeli vestimentare ale româncelor, dar și despre pasiunea ei pentru yoga, despre stilul de viață sănătos la care a aderat cu mulți ani în urmă și despre planuri de viitor, în materialul video.

A consemnat: Oana Anghel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite