Povestea cutremurătoare a unui român mort de frig pe străzile din Italia. Aceasta a fost ultima lui dorință: “Peste puțin timp…”

Pleacă din țară în speranța că peste hotare vor găsi un trai mai bun, dar de multe ori totul se transformă într-un adevărat blestem care le distruge viața definitiv. Iată povestea cutremurătoare a unui român mort de frig pe străzile din Italia. Care a fost ultima lui dorință?

Auzim tot mai des poveștile triste ale românilor plecați în străinătate. Deși la început totul pare o alegere bună, în cele mai multe dintre cazuri se dovedește a fi un pas greșit.

Povestea cutremurătoare a unui român mort de frig pe străzile din Italia. Aceasta a fost ultima lui dorință: “Peste puțin timp…”

Frigul face victime în fiecare an, iar cei mai afectați sunt oamenii fără adăpost. Deși autoritățile vin în sprijinul lor oferindu-le un loc într-un spațiu special amenajat, mulți dintre ei refuză să înnopteze în astfel de centre și aleg să rămână în continuare pe străzi. Aceasta este și povestea lui Tudor Nica, un român în vârstă de 63 de ani, care a fost găsit mort pe străzile din Italia. Bărbatul era invalid, își petrecea majoritatea timpului pe străzi, trăind din mila oamenilor și se folosea de un scaun cu rotile pentru a se deplasa, potrivit rotalianul.com.

Se pare că înainte să moară, bărbatul a vorbit cu voluntarii și a refuzat să meargă în centrul special amenajat, spunându-le acestora care este marele său vis: “Lăsați-mă în pace, peste puțin timp mă voi întoarce acasă la mine.” Din păcate, Tudor Nica nu a reușit să se mai întoarcă în România, iar ultima sa dorință a rămas fără răspuns.

Bărbatul a fost găsit fără viață pe trotuarul de lângă stația de metrou Molino Dorino din Milano. O studentă este cea care a descoperit trupul fără viață și a alertat de urgență autoritățile, însă ajunși la fața locului, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

În anul 2016, Tudor Nica s-a întors în România, dar ulterior a decis să plece din nou în Italia și să trăiască pe străzi.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Era răcit când s-a culcat, iar dimineața medicii i-au dat doar 10% șanse de supraviețuire. Ce s-a întâmplat?

Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta! Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație

Obiceiul care l-a lăsat fără vedere pe acest bărbat. Se afla în pat când a constatat că a orbit!

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate