Obiceiul care l-a lăsat fără vedere pe acest bărbat. Se afla în pat când a constatat că a orbit!

Povestea unui bărbat care și-a pierdut temporar vederea atrage atenția asupra unui obicei pe care o mulțime de persoane îl au și care, în timp, poate avea un impact negativ asupra sănătății ochilor.

Un bărbat din China se afla în pat atunci când a constatat că a orbit. Acesta și-a pierdut vederea la un singur ochi, iar când a ajuns la spital, medicii au rămas uimiți, având în vedere că problema de sănătate cu care a fost diagnosticat ulterior este foarte des întâlnită în rândul persoanelor care au o vârstă înaintată și nu în cazul tinerilor.

Obiceiul care l-a lăsat fără vedere pe acest bărbat. Se afla în pat când a constatat că a orbit!

Tânărul se afla în pat, cu lumina stinsă, în timp ce se juca pe telefonul mobil și se pare că acest lucru l-a lăsat fără vedere. Bărbatul a dezvăluit că nu era pentru prima oară când se juca pe telefon cu lumina stinsă, la ore târzii din noapte, lucru care i-a determinat pe medici să asocieze problema sa de sănătate cu acest obicei pe care, în ultima perioadă, în au tot mai multe persoane.

“Foloseam ochiul drept pentru a mă uita la telefon și puteam vedea anumite cuvinte, dar nu pe toate.”, a spus bărbatul, potrivit dailymail.co.uk.

Bărbatul a ajuns de urgență la spital, iar medicii au descoperit că acesta suferise o ocluzie a arterei centrale a retinei, lucru care a determinat o pierdere temporară a vederii. Această problemă de sănătate, cunoscută și sub denumirea de accident vascular ocular, apare atunci când arterele care transportă oxigen la retină sunt blocate sau îngustate.

Medicii spun că această problemă de sănătate apare, de obicei, în rândul persoanelor care au au vârstă înaintată și prezintă afecțiuni cardiace, însă poate fi determinată și de o suprasolicitare a ochilor, mai ales în prezența unei lumini puternice.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

A aflat că are cancer la sân într-un mod bizar. Vizita unui muzeu i-a salvat viața

A intrat cu camionul într-o stație de tramvai, a ucis 8 oameni și a rănit alți 12: Eu, victima cruzimii voastre, vă condamn la moarte'

Unde se află Sfânta Suliță, cea cu care a fost străpuns Iisus Hristos în coaste?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate