Povestea bentițelor pe care Marian Nistor și soția acestuia, Dorina, le poartă în fiecare zi. Cum a apărut această pasiune?

Pe Marian Nistor și pe soția acestuia, Dorina, îi cunoaște o țară întreagă, cei doi fiind celebri nu doar pentru activitatea lor artistică, ci și pentru bentițele care sunt nelipsite din ținutele lor. Care este povestea bentițelor pe care Marian Nistor și Dorina le poartă în fiecare zi?

Nu participă la niciun eveniment public fără să își asorteze ținutele cu câte o bentiță, iar acest detaliu a devenit un element care îi definește pe cei doi artiști. Au o mulțime de bentițe acasă, de diferite culori, iar în familia lor, indiferent că vorbim despre animale sau despre jucării, toată lumea poartă bentiță.

Povestea bentițelor pe care Marian Nistor și soția acestuia, Dorina, le poartă în fiecare zi

Le poartă cu mândrie în fiecare zi, dar de unde a apărut această pasiune? Într-un interviu mai vechi, Marian Nistor a dezvăluit cine l-a inspirat să transforme acest accesoriu într-un lucru indispensabil.

“Eu sunt fan 100% Ilie Năstase. Pentru mine și nu numai este un geniu, un adevărat geniu al tenisului și dânsul o purta în teren. Pentru noi a devenit un brand. Eram la un spectacol și Mirabela mi-a spus: Poart-o și pe stradă Marian și am pus bentința, am ascultat-o. Lumea când mă întâlnește pe stradă, rar se întâmplă să nu o am, dar nu își dau seama că, de fapt, în momentul în care nu am bentința pe cap, am o șapcă, dar deasupra pun bentița. Oamenii mă întreabă: Dar banderola unde e? Eu le zic: Uitați-vă mai sus! Avem o păpușă, seamănă cu Dorinuța, i-am adus-o din Moscova și i-am pus bentiță.”, a spus Marian Nistor într-un interviu mai vechi acordat emisiunii “Voi cu Voicu”.

“Dacă o îmbrac cu negru îi pun negru, dacă o îmbrac cu alb îi pun alb, depinde cum o îmbrac. Pentru cățelușă am făcut altfel, am decolorat-o, i-am decolorat urechile, moțul și coada și era o frumusețe.”, a completat soția artistului, Dorina.

Marian Nistor este un celebru cântăreț și compozitor de muzică ușoară, fiind cunoscut în special ca fondatorul trupei Savoy. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dorina Paraschiv Nistor, femeia care i-a devenit soție în anul 1999.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Marian Nistor și soția acestuia, Dorina.

Foto: facebook

Citește și:

Ce a pățit Kit Harington după finalul serialului Game of Thrones'? Probleme serioase pentru actorul care l-a jucat pe Jon Snow

Lili Sandu a spus DA' în ziua în care a împlinit 40 de ani. Unde a fost cerută în căsătorie?

Ce se va întâmpla cu lucrurile actriței Stela Popescu la un an și jumătate de la moartea acesteia?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete