Ce a pățit Kit Harington după finalul serialului “Game of Thrones”? Probleme serioase pentru actorul care l-a jucat pe Jon Snow

Game of Thrones este serialul care a pus pe jar o lume întreagă și care, după difuzarea ultimului sezon, a stârnit o mulțime de controverse. Actorii care au dat viață personajelor au mărturisit, pe rând, că s-au confruntat cu probleme serioase de sănătate. Ce a pățit Kit Harington după finalul serialului “Game of Thrones”?

Pentru Kit Harington, actorul care l-a interpretat pe Jon Snow în celebrul serial “Game of Thrones”, finalul serialului a reprezentat un factor puternic de stres. Actorul de 32 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor, situație prin care au trecut și alți actori alături de care a lucrat pentru acest proiect.

Ce a pățit Kit Harington după finalul serialului “Game of Thrones”?

Kit Harington a petrecut o lună la o clinică de dezintoxicare, încercând să scape de stres și de problemele cu alcoolul. În mare parte, tot acest dezechilibru a apărut după ce actorul a aflat finalul serialului, fiind puternic afectat de faptul că personajul său trebuia să o omoare pe Daenerys Targaryen.

“Kit a decis să folosească această pauză din programul său ca pe o oportunitate de a petrece timp într-o clinică de wellness pentru a lucra la câteva probleme personale.”, a spus reprezentantul celebrului actor, fără să ofere mai multe detalii despre starea de sănătate a acestuia, potrivit mirror.co.uk.

Se pare că actorul Kit Harington a ajuns în clinica de dezintoxicare cu câteva săptămâni înainte ca finalul serialului “Game of Thrones” să fie difuzat la tv, actorul fiind consiliat din punct de vedere psihologic, luând lecții de meditație și terapie comportamentală cognitivă, totul pentru a combate stresul și a face față emoțiilor negative.

Finalul neașteptat al serialului nu a fost singurul moment care l-a afectat pe Kit Harington, acesta mărturisind că a trecut printr-o situație similară și în momentul în care personajul său a murit într-un sezon anterior, după care a fost readus la viață.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kit Harington, actorul care l-a intereptat pe Jon Snow în serialul “Game of Thrones”.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Lili Sandu a spus DA' în ziua în care a împlinit 40 de ani. Unde a fost cerută în căsătorie?

Ce se va întâmpla cu lucrurile actriței Stela Popescu la un an și jumătate de la moartea acesteia?

Iubita lui Antonio Banderas a strălucit pe covorul roșu de la Cannes. A atras toate privirile cu ținuta ei!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete