Ce se va întâmpla cu lucrurile actriței Stela Popescu la un an și jumătate de la moartea acesteia?

Dispariția fulgerătoare a Stelei Popescu a lăsat fără cuvinte pe toată lumea, iar mulți dintre cei care au cunoscut-o pe celebra actriță încă nu se pot obișnui cu gândul că nu o vor mai vedea niciodată. La un an și jumătate de la moartea acesteia s-a aflat ce se va întâmpla cu lucrurile actriței.

Stela Popescu a fost o iubitoare de frumos, o persoană creativă, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie de invidiat. Se știu foarte multe lucruri despre regretata actriță, dar nu și că aceasta era pasionată de arta plastică și decorativă și că, în locuința ei, Stela Popescu ținea la loc de cinste icoane și obiecte de colecție.

Ce se va întâmpla cu lucrurile actriței Stela Popescu la un an și jumătate de la moartea acesteia?

La un an și jumătate de la moartea actriței Stela Popescu, pe data de 6 iunie, va fi organizată licitația colecției de artist Stela Popescu, numită “Ultimul spectacol”. Mai exact, obiecte de valoare care i-au aparținut acesteia, printre care opere de artă semnate de pictori mari, obiecte de artă decorativă, o selecţie de fotografii ale actriței, obiecte personale și premii pe care aceasta le-a câștigat de-a lungul carierei vor fi scoase la licitație.

Obiectele vor fi expuse până în data de 6 iunie la Palatul Cesianu-Racoviță.

Stela Popescu, actrița care a făcut generații întregi să zâmbească și a uimit cu talentul ei actoricesc, a decedat pe data de 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Aceasta a fost găsită fără suflare în locuința sa din București, iar ulterior, medicii legiști au stabilit că decesul actriței a avut ca principala cauză producerea unui accident vascular cerebral masiv.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Stela Popescu.

Foto: facebook, pr

Citește și:

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România

Iubita lui Antonio Banderas a strălucit pe covorul roșu de la Cannes. A atras toate privirile cu ținuta ei!

Cum arată soțiile politicienilor? Femeile care stau în spatele celor mai puternici bărbați din România

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete