Lili Sandu a spus “DA” în ziua în care a împlinit 40 de ani. Unde a fost cerută în căsătorie?

Dacă în trecut se ferea să vorbească despre căsătorie, Silviu Țolu, iubitul ei, a făcut-o să se gândească tot mai des la acest aspect. Lili Sandu a spus “DA” în ziua în care a împlinit 40 de ani. Vedeta a fost cerută în căsătorie într-un loc cu adevărat special. 

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de patru ani, timp în care au reușit să se cunoască foarte bine. Pentru că formează un cuplu solid, apropiații celor doi, dar și fanii vedetei așteptau cu sufletul la gură ca aceasta să dea vestea cea mare și să anunțe că urmează să se căsătorească cu Silviu Țolu. Ei bine, Lili Sandu nu s-a grăbit niciodată să facă marele pas, ci a așteptat ca iubitul ei să ia această decizie importantă.

Lili Sandu a spus “DA” în ziua în care a împlinit 40 de ani. Unde a fost cerută în căsătorie?

Deși a mărturisit că ea și iubitul ei au abordat de nenumărate ori subiectul căsătoriei, acum este oficial. Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar cei doi urmează să se căsătorească. Silviu Țolu a ales un cadru romantic și o zi specială pentru a pune marea întrebare. Aflându-se pe o barcă, în Istanbul, cu un pahar de șampanie în mână, Silviu Țolu a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu chiar în ziua în care vedeta a împlinit 40 de ani. Astfel, 28 mai 2019 va fi, începând de acum, o zi cu dublă semnificație pentru Lili Sandu.

Vedeta a ținut să dea vestea cea mare pe contul ei de instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii alături de iubitul ei. În dreptul imaginilor, Lili Sandu a scris un mesaj care nu mai lasă loc de interpretări, confirmând că ea și Silviu Țolu s-au logodit. La scurt timp de la momentul în care a încărcat imaginile pe instagram, vedeta a primit o mulțime de mesaje, cei doi fiind felicitați de prietenii virtuali.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lili Sandu și Silviu Țolu.

Foto: facebook

Citește și:

Ce se va întâmpla cu lucrurile actriței Stela Popescu la un an și jumătate de la moartea acesteia?

Iuliana Tudor revine cu un nou sezon VEDETA POPULARĂ

Gestul la care recurge Bebe Cotimanis atunci când își supără prietenii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete