Plouă în weekend? Uite cum îți poți petrece timpul liber

unde poți merge în acest weekend

Vremea se anunță destul de capricioasă în acest weekend, iar activitățile în aer liber nu reprezintă o opțiune pentru petrecerea timpului.

Chiar dacă afară plouă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să baricadezi în casă. Timpul liber trebuie valorificat la maximum, iar propunerea noastră pentru acest sfârșit de săptămână este mersul la teatru. Ținând cont de vremea de afară, vizionarea unei piese de teatru reprezintă alegerea perfectă, mai ales că teatrele din marile orașe au pregătit spectacole importante în această perioadă. Uite la ce spectacole poți merge în orașul tău.

Cluj

Dacă ești din Cluj, Teatrul Național ți-a pregătit două spectacole foarte interesante. Astăzi va fi pus în scenă spectacolul “CUTIA PANDOREI“, în regia lui Andrei Măjeri, începând cu ora 19. Duminică, 11 iunie, poți vedea “TZARA ARDE ȘI DADA SE PIAPTĂNĂ (Fantoma de la Elsinore), începând cu ora 19.

Timișoara

Nici timișorenii nu se pot plânge când vine vorba despre activitățile de weekend. Teatrul Național Timișoara prezintă în fața publicului două spectacole. Piesa “AVIOANE DE HÂRTIE” se va juca astăzi, de la ora 19, iar spectacolul  “GYPSIES” va fi prezentat duminică, tot de la ora 19.

Constanța

Dacă ai ajuns la mare, dar vremea nu te lasă să mergi la plajă, vizionarea unei piese de teatru te va ajuta să îți ocupi timpul. Teatrul de Stat Constanța pune în scenă un spectacol în premieră, mai exact “Eutopia”. Premiera va fi sâmbătă, 10 iunie, ora 19.

București

Bucureștenii au de ales când vine vorba despre piesele de teatru. La Teatrul Național București vor fi spectacole pe tot parcursul weekendului. Cei interesați pot merge astăzi să admire o expoziție de fotografie intitulată “Salonul fotografului român”, expoziție care își deschide porțile începând cu ora 18 și care va putea fi admirată până pe 2 iulie. Pe lângă această expoziție, pot fi văzute piesa de teatru “Luminița, de la capătul tunelului” și spectacolul muzical și de pantomimă “ActOrchestra”.

Ziua de sâmbătă aduce în atenția publicului patru piese de teatru, mai exact “Micul infern”, “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, “Lut” și “Fetița soldat”. Duminică este o altă zi plină la Teatrul Național București și asta pentru că vor fi puse în scenă alte 4 piese de teatru. “Vizita bătrânei doamne”, “Cinci femei de tranziţie”, “Memoria apei” și “Război”.

Astfel, chiar dacă vremea este urâtă, există alternative pentru petrecerea timpului liber, iar mersul la teatru se numără printre opțiuni.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Concert senzațional pe 15 iunie pentru nostalgici! Holograf, Cristi Minculescu & Iris și Compact, pe aceeași scenă

The Colours lansează Feel the Groove' și anunță o vară muzicală „altfel'

Terapie prin artă populară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte