Philips Magic Couple: Castiga un premiu de Ziua Indragostitilor!

Philips Magic Couple: Castiga un premiu de Ziua Indragostitilor!

Pentru a te putea inscrie la concurs, trebuie sa accesezi aplicatia Philips Magic Couple. Primul pas este sa selectezi din lista de prieteni de pe Facebook partenerul sau partenera ta si sa explici de ce sunteti voi un cuplu magic. Apoi ii trimiti partenerului o invitatie pentru accesarea aplicatiei.

Daca acesta accepta invitatia ta si explica de ce sunteti voi un cuplu magic, va inscrieti la tragerea la sorti pentru cele 5 premii oferite de Philips. Premiul pentru un cuplu magic consta intr-un aparat de indreptat parul Philips ProCare HP8339 si un aparat de barbierit electric Philips AquaTouch AT890. Impreuna cu Philips, ii arati celui iubit ca dragostea e mereu frumoasa.

Cu premiile Philips, ingrijirea personala capata un alt inteles.

Philips AquaTouch AT890 Aparatul de indreptat parul Philips ProCare

Philips AquaTouch AT890 este aparatul electric pentru barbierit umed sau uscat, complet rezistent la apa, ce poate fi folosit si sub dus. Este creat pentru barbatii care isi doresc prospetimea barbieritului umed (cu spuma sau gel) sau confortul celui uscat, fara taieturi. Permite un barbierit fin si confortabil si asigura protectia pielii.

• Aparatul de indreptat parul Philips ProCare are grija de parul tau in timpul indreptarii, pentru ca o coafura reusita porneste de la un par sanatos. Philips ProCare te ajuta sa obtii acest lucru pentru ca are placi Dual-CareTM, tehnologie EHD+ (distribuie caldura uniform pentru a preveni punctele fierbinti) si tehnologia TempPrecision (asigura indreptarea atenta si eficienta, la temperatura constanta).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa