Phelps se retrage, head&shoulders este noua sa prioritate

Phelps se retrage, head&shoulders este noua sa prioritate

Urmatorul capitol: Ambasador al Increderii Head&Shoulders

Michael Phelps, inotator

Sub aceasta noua titulatura, inotatorul olimpic isi va utiliza abilitatile dobandite de-a lungul carierei sale legendare pentru a antrena in drumul lor spre succes alte persoane aflate la inceputul carierei sportive. Michael Phelps a castigat 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Atena, 8 medalii la Beijing si 6 la editia de anul acesta de la Londra, cumuland un total fara precedent de 22 de medalii.

Michael Phelps, inotator
Referitor la parteneriatul cu P&G, Phelps a declarat: „Fara indoiala, sporturile solicitante din punct de vedere fizic, fie ca vorbim de inot sau ciclism, necesita o doza extraordinara de incredere de sine. Aceasta este cea mai importanta lectie pe care am invatat-o pe parcursul intregii mele cariere, o regula pe care am aplicat-o si in viata de zi cu zi, motiv pentru care consider ca statutul de Ambasador al Increderii se pliaza perfect pe valorile mele. Sa ajut copiii sa isi construiasca acea incredere de care au nevoie pentru a-si indeplini visele este, de departe, contributia cea mai mare pe care as putea sa o am.”

Prima activitate a lui Phelps in calitate de ambasador a fost aceea de a inmana Trofeul Increderii head&shoulders. Acest premiu se va acorda anual unei persoane sau unui grup de persoane care simbolizeaza lupta sustinuta si continua catre succes, in ciuda tuturor greutatilor, si care reliefeaza importanta increderii in sine in tot acest demers.

Premiul de anul acesta ii revine lui William Watson III, un copil in varsta de sapte ani care traieste intr-o zona rau famata din Knoxville, USA. Tatal lui a fost victima unor violente de strada, fiind ucis in urma unei impuscaturi in luna aprilie a anului curent. In ciuda acestor greutati, William a adoptat o atitudine pozitiva, canalizandu-si energia catre bazinul de inot si devenind un real exemplu pentru colegii lui, prin performantele uluitoare pe care le-a atins.

Ca urmare a acestui fapt deosebit, head&shoulders ofera o bursa de 25.000 $ clubului de inot al lui William, Tennessee Valley-Haslam Family Club, pentru a-i incuraja pe el si pe colegii sai in egalarea performantelor lui Phelps, atat prin atitudine, cat si prin antrenament propriu-zis. Michael Phelps si P&G sunt, totodata, recunoscatori mamei lui William, care a avut un rol exponential in evolutia lui remarcabila, in ciuda dificultatilor familiale cu care s-au confruntat.

head&shoulders urmeaza sa ofere informatii suplimentare despre rolul Ambasadorului Increderii si despre viitoarele donatii in lunile ce urmeaza, ca parte a angajamentului permanent de a mari increderea in sine in randul tinerilor sportivi. Brand-ul il va sprijini si il va insoti pe Michael in timpul intalnirilor acestuia cu micii inotatori, impartasind bagajul de cunostinte pe care head&shoulders le-a acumulat in ceea ce priveste increderea in sine. Brand-ul va implementa activitati de sporire a increderii, in complementare a programului initiat de Phelps si de fundatia sa caritabila.

Aceasta campanie in derulare constituie o parte integranta a promisiunii pe care P&G a facut-o – aceea de a lasa o mostenire semnificativa dupa Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Experienta directa cu mamele pe tot parcursul Olimpiadei i-a intarit companiei P&G convingerea ca o astfel de mostenire se cladeste prin sprijinirea organizatiillor sportive pentru tineret si prin ajutarea mamelor in a le insufla copiilor emotia, bucuria si disciplina sportiva. Mai multe detalii despre acest program veti putea afla pe 9 august.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri