Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august depind, probabil, foarte mult de ascendentul lor. Succesul și strălucirea nu le-a ocolit. Fericirea, însă, a fost împărțită cu zgârcenie. Care este preferata ta dintre Audrey Tautou, Melanie Griffith și Whitney Houston?

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august
AUDREY TAUTOU

Actrița franceză Audrey Justine Tautou s-a născut pe 9 august 1976, în familia unei profesoare și a unui dentist. Rolul care i-a adus recunoașterea internațională a fost în filmul Amélie (2001). În 2006, apare în „Codul lui Da Vinci', alături de Tom Hanks și Jean Reno. Joacă rolul lui Coco Chanel în filmul „Coco avant Chanel' (2009).

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august, Audrey Tautou

Un film care tulbură publicul din întreaga lume și revoluționează cinematografia este „Delicatessen' (2011). Este un thriller psihologic în care grotescul și lipsa de umanitate duse la extremă coexistă cu delicatețea și sensibilitatea.

Este creditată cu 45 de roluri și este onorată ca una dintre cele mai strălucite actrițe europene. A trecut pe lângă mai toate premiile mari, în sensul că a fost nominalizată la ele dar nu le-a câștigat. În timp ce majoritatea actorilor de pretutindeni visează Hollywoodul, Audrey Tautou a declarat că niciodată nu s-ar vedea trăind la Los Angeles.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august
MELANIE GRIFFITH

Melanie Griffith s-a născut pe 9 august 1957. Se poate spune că și-a început cariera la vârsta de nouă luni, când a apărut într-o reclamă. De la 12 ani, a început să facă figurație, apoi a dezvoltat cariera pe care, în mare, cu toții o cunoaștem.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august, Melanie Griffith

Viața ei personală a fost și a rămas un haos. S-a măritat de patru ori. De două ori, cu același bărbat: Don Johnson (1976-1976; 1989-1996). Între aceste două căsătorii, a mai fost măritată cu Steven Bauer, din 1981 pînă în 1089. A patra oară, cu Antonio Banderas.

În 1996, au divorțat fiecare ca să se poată căsători între ei. A durat până în 2015 când au divorțat și se pare că chiar au rămas foarte buni prieteni. În acest moment, este în lucru „ Akil', un film scris și regizat de Banderas. Singurul nume anunțat în distribuție este… Melanie Griffith.

Dar nu căsătoriile și divorțurile sunt marile probleme ale actriței cu 83 de roluri la activ. La 24 de ani, în timpul unor filmări, a fost atacată de un leu. A fost în pericol de a-și pierde un ochi, dar a avut noroc. Iar rănile s-au vindecat bine, fără s-o lase mutilată. Însă au traumatizat-o psihic.

Dependența de alcool, de droguri, de analgezice au dus-o în repetate rânduri la cure de dezintoxicare și reabilitare. A avut un cancer de piele pe care l-a operat, se pare, cu succes. A fost o adolescentă grăsuță și urâțică. A devenit o stea de cinema superbă. Iar acum îmbătrânește într-un fel dramatic.

Spre lauda ei, Melanie Griffith este membră a Partidului Democrat.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august
WHITNEY HOUSTON

Whitney Elizabeth Houston s-a născut pe 9 august 1963. A început ca orice fată afro-americană, cântând în cor, la biserică. Dar a ajuns să facă o carieră muzicală cum rar s-a mai întâlnit.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august, Whithney Huston

În 2009, Guinness World Records o înregistrează ca fiind femeia cu cele mai multe premii din toate timpurile. Vânzările ei sunt dintre cele mai mari făcute de cineva vreodată: 200 de milioane de discuri. Cele șapte albume înregistrate plus cele două de de soundtrack au primit toate distincțiile specifice: diamant, platină, aur.

În 1992, apare în „The Bodyguard'. Scenariul filmului fusese scris în anii 70, pentru un film în care urmau să joace Steve McQueen și Diana Ross. Cumva s-a întâmplat că filmul nu s-a mai făcut atunci, ci peste 20 de ani. Toată muzica de pe coloana sonoră a filmului a fost cântată de Whitney Houston. Albumul realizat cu aceste piese s-a vândut în întreaga lume în 45 de milioane de exemplare.

Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost găsită înecată în cadă. Conform rezultatelor necropsiei, cauza a fost o combinație de factori. Pe de o parte, suferea de o ateroscleroză coronariană. Pe de altă parte, în sângele ei s-a găsit un cocktail de droguri și medicamente. La trei ani după această tragedie, fiica ei, Bobby Kristina Brown, a murit la 22 de ani, în urma unei pneumonii care a ținut-o aproape șase luni în comă.

Mihaela Serea
Foto: Hepta, Wikipedi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber