Personalitățile născute în Zodia Leului pe 27 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 27 iulie, Tobey Maguire

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 27 iulie au în comun șarmul masculin, talentul icontestabil și cariera precoce. Pe care dintre ei l-ai alege, dacă ai avea de ales? Află ceea ce nu știai despre cei care s-au născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 27 iulie
TOBEY MAGUIRE

Tobias Vincent Maguire s-a născut pe 27 iulie 1975. Mama lui avea 18 ani, tatăl 20 și nu erau căsătoriți. S-au căsătorit după nașterea lui și au divorțat după doi ani. Copilul a crescut când la un părinte, când la celălalt, mutându-se dintr-un oraș în altul.

Pentru că tatăl era de meserie bucătar, aceasta a fost prima meserie pe care și-a dorit-o. Mama, însă, din secretară a devenit autoare de scenarii, apoi producătoare de film. Ea l-a dus să facă niște cursuri de actorie. A abndonat liceul și s-a dedicat studiului actoriei. Ulterior, a dat niște examene și a obținut o diplomă de liceu.

A început să fie distribuit în roluri mici, cu sau fără replici, roluri de copil sau adolescent, mult sub vârsta lui. Înfățișarea lui imatură îl recomanda pentru asemenea roluri. Umblând pe la castinguri și audiții, s-a împrietenit cu Leonardo DiCaprio. Acesta, cu mai puțin de un an mai în vârstă, începuse deja să fie văzut ca o stea în ascensiune. Cei doi au făcut un pact de sprijin reciproc. Și cu ajutorul lui DiCaprio, Maguire a obținut un rol în „ This Boy’s Life' (1993). Cei doi au jucat în acest film alături de Robert De Niro.

Rolul care l-a consacrat a fost cel din „ Spider-Man' (2002), film creat după benzile desenate de la Marvel Comics. Pentru că filmul a fost un mare succes, s-au făcut continuările „Spider-Man 2' (2004) și „ Spider-Man 3' (2007). Vocea lui a fost folosită în crearea pesonajului Spider-Man din jocul video cu același nume. Succesul a fost total. Cel de al patrulea film, „ The Amazing Spider-Man' / „Uimitorul Om-Păianjen' (2012) a avut în rolul principal un alt actor, Andrew Garfield. Acesta, un alt caz de actor care, la aproape 30 de ani (este născut în 1983), avea înfățișarea unui adolescent.

Cariera lui Tobey Maguire a continuat frumos, cu regizori ca Steven Spielberg („The Good German', 2006), Ben Stiller („Tropic Thunder', 2008), Jason Reitman („Labor Day', 2013). A deținut roluri principale, alături de actori mari, ca George Clooney, Cate Blanchett, Robert Downey Jr., Natalie Portman. A fost nominalizat la un Glob de Aur, dar încă așteaptă recunoașterea printr-un mare premiu.

Unul dintre cele mai fericite momente ale carierei sale de până acum a fosr reîntâlnirea pe platou cu bunul său prieten, Leonardo DiCaprio, în „Marele Gatsby' (2013). În film, sunt, ca și în viață, doi buni prieteni: Jay Gatsby (DiCaprio) și Nick Carraway (Maguire).

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 27 iulie
SMILEY

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 27 iulie, Smiley

Andrei Tiberiu Maria, Smiley, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Pitești. Încă de la vârsta de 10 ani și-a stabilit traiectoria către o carieră muzicală. Mai întâi, a studiat muzică, iar ca instrument, chitara clasică. La 18 ani, în 2001, a încercat mai întâi să intre în trupa Akcent.

Însă fundamentul carierei a venit din altă parte: de la CRBL care l-a vrut în trupa Simplu. A dat, totuși, concurs la casa de discuri Roton. A corespuns din punct de vedere muzical, iar membrii trupei au fost convinși că nu va avea nici o dificultate în privința dansului. Și n-a avut. Atitudinea lui pozitivă, umorul și optimismul permanent i-a făcut pe noii săi colegi de trupă să-I dea porecla Smiley. Iar astăzi, puțini știu cum îl cheamă de fapt.

Alături de Simplu, Smiley a lansat cinci albume, toate premiate cu discuri de aur: „Oare știi' (2002), „Zece' (2004), „RMX Simplu' (2006), „Simplu Best Of' (2006), „Oficial îmi merge bine' (2006). (Wikipedia)

În 2008, Smiley și Simplu au câștigat premiul „Best show' pentru „Istoria Dansului'. Tot în același an, Smiley și-a lansat primul său album solo, În lipsa mea, album care a fost premiat cu un disc de aur și cu distincția „Best album' la Romanian Music Awards. S-a maturizat muzical foarte frumos și tot ce a lansat de-a lungul anilor a stat pe primul loc în topuri și clasamente de tot felul.

În 2009, la 26 de ani, a înființat HaHaHa Production. Este membru în juriu și antrenor la „Vocea României' încă de la prima ediție, din 2011. Concurentul antrenat de el, Ștefan ?Stan, a fost primul câștigător al „Vocii României'. Cea mai recentă ediție, a 7-a, a fost câștigată din nou de o concurentă antrenată de Smiley, Ana Munteanu. Împreună cu Pavel Bartoș, prezintă „Românii au talent', prilej pentru cei doi să facă un spectacol în sine, în duet.

Între 2007 și 2008, a jucat în 26 de episoade ale serialului „Cu un pas înainte'
În 2014, a jucat în filmul „Selfie', regizat de Cristina Iacob.

În plan personal, Smiley este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a avut nevoie de mult timp ca să se consoleze și s-o ia din loc cu viața. De curând, însă, pare că și-a găsit traiectoria. Deja nu mai este secretă relația lui cu una dintre cele mai frumoase femei din România: Gina Pistol.

Mihaela Serea
Foto: Hepta, Wikipedia

Imaginile pe care fanii lui nu le-au văzut! Cum arăta Smiley pe vremea în care era doar un copil. GALERIE FOTO

„Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru.' – Interviu cu Gina Pistol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber