Personalitățile donează obiecte dragi pentru Viva! Charity Gala. Află mai multe!

Zeci de personalități publice și-au donat obiecte dragi pentru evenimentul anual Viva! Charity Gala, eveniment ce are loc pe 6 noiembrie. Prețul de început pentru fiecare obiect în parte este scris pe site-ul evenimentului, iar banii strânși vor fi donați proiectului 'Ajută Copiii!', un proiect umanitar al Fundației Ringier.

Descopera ce au donat vedetele pentru Viva! Charity Gala

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României și Principele Radu ne fac onoarea de a ne fi alături în demersul nostru și donează pentru campania „Ajută copiii!' o carte-album cu semnătura Altețelor Lor și un obiect de protocol, o amforă ce poartă însemnele Casei Regale a României.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, aflată în prezent pe locul 3 în clasamentul WTA, Simona Halep donează pentru campania Ajută copiii! un obiect personal, în care este imortalizată de zeci de fotoreporteri din toată lumea: tricoul alb marca Adidas pe care l-a purtat în semifinala de la Wimbledon, celebrul campionat organizat în luna iulie 2014.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru licitația caritabilă din cadrul VIVA! Charity Gala, organizată de Fundația Ringier și revista VIVA! în beneficiul campaniei „Ajută copiii!', designerul Malvina Cservenschi a creat o bijuterie unicat. Inspirată de folclorul românesc, Malvina Cservenschi a interpretat iubirea într-o manieră autentică și a dat naștere unui pandantiv în formă de inimă, simbol al bunătății și generozității născute din dragoste.

donat-malvina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse