Gala FEMEIA ANULUI – trofeul PERFORMANȚĂ ÎN SPORT

Gala FEMEIA ANULUI

 

Adevărata performanță pe oricare teren de sport se face cu disciplină. Disciplina înseamnă curățenie absolută a minții și a sufletului. Să reușești să-ți înveți trupul lecția rigorii este o performanță lăudabilă. În antichitate o minte antrenată era strâns legată de armonia trupului. Numeroase boli și o panoplie întreagă de afecțiuni sunt ținute la distanță.

Câștigătoarea Trofeului Performanță în Sport oferit de revista Avantaje este multiplă campioană mondială la disciplina pe care a ales-o. Excelează pentru că a înțeles că sportul este veriga puternică a vieții. Și când termină cursele, prima, această extraordinară Femeie Avantaje, nu se bucură de lauri și de propria victorie, ci de steagul României cu care își înfășoară trupul.

Revista Avantaje celebrează de 20 de ani performanța acestor femei eroine. Miercuri, 28 martie, veți afla cine a fost desemnată Femeia Anului pentru excelență în domeniul sportului.

Sportul înseamnă sănătate

În România ultimilor ani sedentarismul a atins cote alarmante devenind un adevărat declanșator pentru afecțiunile coronariene, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, sindrom metabolic, diabet zaharat, obezitate, osteoporoză, afecțiuni ale coloanei. Trofeul Femeia Anului pentru Performanțe în sport trage un semnal de alarmă pentru stilul de viață actual al românilor. Stăm din ce în ce mai mult așezați fie în fața calculatorului, fie la televizor, folosim mașina, scările rulante, lifturile, iar timpul pentru activitatea fizică este destul de limitat.

Femeia Anului performanta in sport

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2017 – trofeul PERFORMANȚĂ ÎN MEDICINĂ.

FEMEIA ANULUI 2017 – TROFEUL O VIAȚĂ DEDICATĂ SCENEI

FEMEIA ANULUI 2017, o plecăciune adresată eroinelor societăţii româneşti

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro