FEMEIA ANULUI 2017, o plecăciune adresată eroinelor societăţii româneşti

FEMEIA ANULUI 28 martie 2018 Trofeul FEMEIA ANULUI – Femeia Anului pentru Promovarea maternității – Femeia Anului pentru Responsabilitate socială – Femeia Anului pentru Excelență în sport – Femeia Anului pentru Excelență în Arta Actorului, O viață dedicată scenei Femeia Anului pentru Excelenţă în Jurnalism Social Femeia Anului pentru Promovarea și apărarea drepturilor copilului Femeia Anului pentru O viaţă dedicată filmului Femeia Anului pentru Promovarea literaturii universale – Femeia Anului pentru Stil de Viață sănătos

FEMEIA ANULUI 2017

FEMEIA ANULUI este un proiect editorial de suflet și de o importanță aparte pentru revista AVANTAJE. Suntem prima revistă de lifestyle sănătos și responsabilitate socială și una dintre cele mai iubite publicații feminine din România. Revista Avantaje organizează în fiecare an o Gală Extraordinară pentru a oferi, așa cum face de 20 de ani încoace, Trofeele Femeia Anului, unul dintre cele mai longevive, distinse și de înaltă ținută premii din România. 

Așadar, miercuri, 28 martie, castelul din inima Bucureștiului, Le Chateau, va găzdui cea de-a 20-e ediție a Galei Femeia Anului. Evenimentul, powered by Herbalife și sprijinit de Bonilash și Aquatique, se va bucura de prezența unor personalități marcante ale științei și culturii românești.

Gala Femeia Anului este una dintre cele mai reputate și rafinate manifestări culturale din România, iar trofeele şi titlul de Femeia Anului sunt cele care aduc în atenție personalităţi feminine de prestigiu și realizările lor speciale și care au intrat în conştiinţa publicului devenind una dintre cele mai râvnite distincţii. Anul acesta, pentru prima dată în istoria Galei, se va decerna Marele Premiu Femeia Anului.

Decernarea premiilor de excelență Femeia Anului este o recunoaştere datorată femeilor de valoare din România, dedicării, eleganței, talentului, sensibilităţii, implicării lor în viaţa socială şi nu în ultimul rând, puterii feminine de a lupta.

Laureații galelor trecute au fost întotdeauna nume de prestigiu din domeniile culturii, sănătații, implicării sociale, învățământului, sportului sau artei autentice, nume și personalități reprezentative pentru femeile din România. Astfel, printre femeile anului au fost: Principesa Margareta, prințesa Marina Sturdza, Pamela Rațiu, Leslie Hawke, Gabriela Melinescu, Gabriela Alexandrescu, Wajiha Harris, Anca Harasim, Uca Marinescu, Ileana Farmache, Gabriela Szabo şi multe alte femei de o certă valoare.

Anul acesta GALA FEMEIA ANULUI 2017 va avea loc pe 28 martie 2018, iar categoriile de excelenţă sunt o plecăciune adresate eroinelor societăţii româneşti.

Trofeul FEMEIA ANULUI 2017

Femeia Anului pentru Promovarea maternității 

Femeia Anului pentru Responsabilitate socială 

Femeia Anului pentru Excelență în sport 

Femeia Anului pentru Excelență în Arta Actorului, O viață dedicată scenei

Femeia Anului pentru Excelenţă în Jurnalism Social

Femeia Anului pentru Promovarea și apărarea drepturilor copilului

Femeia Anului pentru O viaţă dedicată filmului 

Femeia Anului pentru Promovarea literaturii universale 

Femeia Anului pentru Stil de Viață sănătos 

Citeşte şi:

Gala Femeia Anului 2017

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro