Pe 1 decembrie Tudor Chirilă a vărsat lacrimi amare la Vocea României

Pe 1 decembrie Tudor Chirilă a vărsat lacrimi amare la Vocea României

Aseară la Pro TV, începând cu ora 20:30, Ziua Națională a fost sărbătorită cu o ediție specială Vocea României! Foștii antrenori s-au întâlnit și au pregătit o sărbătoare a muzicii și a interpretărilor neașteptate cu foștii lor concurenți. Tudor Chirilă a încheiat emisiunea cu un moment apoteotic: a izbucnit în lacrimi. 

Au fost prezenți toți antrenorii care au stat pe scaunele “cu buton” mai puțin Loredana Groza, despre care Pavel Bartoș a amintit că lipsește din “motive obiective”.

Duetele foștilor concurenți au impresionat telespectatorii. Unul dintre cele mai reușite a fost cel realizat de Andra și Tobi Ibitoye, care au cântat împreună melodia Mariei Tănase “Până când nu te iubeam”.

Nu au lipsit ironiile și împunsăturile dintre antrenori, campion fiind, de departe, Horia Brenciu, care a avut pentru fiecare antrenor dar și pentru concurenții lor câte o mică “răutate”.

Ediția din 1 decembrie s-a numit Reuniunea iar surprizele au curs până la final

După duetul dintre Irina Rimes și Tudor Chirilă, interpreta de peste Prut a declarat:

“A fost o plăcere, două sezoane la Vocea României, să și concurez cu tine, să și râd cu tine, să și plâng din cauza ta, nesimțitule, dar să și învăț de la tine. A fost o plăcere și o mare onoare. Mulțumesc frumos, Tudor Chirilă!”

La final, după interpretarea Mădălinei Lefter, când pe fundal se vedeau imagini din data de 10 august 2019, cu Jandarmii care s-au întors împotriva cetățenilor, Tudor Chirilă a izbucnit în lacrimi și a spus: “Eu tot mai aștept să se facă dreptate pentru ziua de 10 august. Cam atât….”

Foto > ProTV

Citeste și:

Tudor Chirilă: Oricât de optimiști am fi, urâtul din jurul nostru se vede, câștigă teren'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete