Cum arată și ce mai fac actorii din „Salvați de clopoțel”?

„Salvați de clopoțel' este un sitcom american de televiziune creat de Sam Bobrick pentru postul de televiziune NBC. Serialul difuzat în perioada 20 august 1989 – 22 mai 1993 este o reecranizare a serialului Good Morning, Miss Bliss, difuzat pe canalul Disney Channel.

Acesta urmărește viața și întâmplările trăite de un grup de prieteni din liceul californian Bayside High și de directorul acestuia. Sitcom-ul s-a concentrat în principal pe situații comice ușoare, iar ocazional pe probleme sociale mai serioase, cum ar fi dependența de droguri, șofatul sub influența băuturilor alcoolice, viața oamenilor fără adăpost, moarte, căsătorie, drepturile femeilor sau probleme de mediu.

Actorii principali ai filmului de mare succes au fost Mark-Paul Gosselaar, Tiffani-Amber Thiessen, Dustin Diamond, Lark Voorhies, Dennis Haskins, Elizabeth Berkley și Mario Lopez.

Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris)

Actorul a avut o serie de roluri memorabile în seriale de televiziune, printre care Franklin & Bash, Mixed-ish, NYPD Blue, Pitch și The Passage.

Gosselaar a fost căsătorit cu Lisa Ann Russell din 1996 până în 2011 și are împreună cu aceasta doi copii: Michael (16 ani) și Ava (14 ani). Un an mai târziu, în luna iulie, el s-a recăsătorit cu Catriona McGinn. Cuplul are doi copii, pe Dekker (7 ani) și Lachlyn (5 ani).

Tiffani Amber Thiessen (Kelly Kapowski)

Frumoasa brunetă nu numai că a continuat să fie implicată în proiecte precum Beverly Hills 90210, White Collar și Alexa & Katie, dar a și fost producătoarea și gazda propriului show de televiziune, care a fost difuzat la Cooking Channel și intitulat Dinner at Tiffanis.

Actrița s-a căsătorit în iulie 2005 cu Brady Smith cu care are o fiică în vârstă de 10 ani, Harper, și un fiu, Holt (5 ani).

Mario Lopez (A.C. Slater)

Lopez este un actor și jurnalist de divertisment american. A apărut în mai multe seriale de televiziune, în filme de lung metraj, dar și în spectacole pe Broadway.
Devenit celebru pentru rolul lui A.C. Slater din „Salvați de clopoțel', Mario Lopez a apărut în numeroase proiecte, inclusiv în cel de-al treilea sezon din spectacolul Dancing with the Stars și a fost gazda unei emisiuni de știri de divertisment intitulată Extra.

Actorul a fost căsătorit pentru scurt timp cu Ali Landry, în 2004, iar în decembrie 2012 s-a recăsătorit cu Courtney Mazza. Cei doi au doi băieți, Dominic (7 ani) și Santino (1 an), și o fată de 10 ani, Gia Francesca.

Elizabeth Berkley (Jessie Spano)

După încheierea serialului „Salvați de clopoțel', actrița a jucat în seriale precum Showgirls, The First Wives Club, NYPD Blue, The L Word, CSI: Miami și New Girl. De asemenea, ea a fost și producătorul .

În noiembrie 2003, Berkley s-a căsătorit cu Greg Lauren cu care are un băiețel, Sky Cole, în vârstă de 8 ani.

Dustin Diamond (Samuel “Screech” Powers)

Diamond a jucat în Saved by the Bell și Saved by the Bell: The New Class, a făcut stand-up comedy, a participat la numeroase reality-show-uri și a făcut chiar și muzică.

El a lansat în 2009 o carte despre „Salvați de clopoțel', filmul care i-a schimbat viața, intitulată „În spatele clopoțelului', despre care foștii săi colegi spuneau însă că nu respectă realitatea.

Actorul a avut în mai multe rânduri probleme cu justiția de-a lungul anilor. El a fost arestat în decembrie 2014 după ce a înjunghiat un bărbat într-un bar. El a fost găsit vinovat de purtarea unei arme pentru care nu avea permis de port armă și pentru conduită dezordonată. A fost condamnat în iunie 2015 la patru luni de închisoare.

După numai un an, Diamond a fost din nou arestat pentru încălcarea eliberării condiționate, dar a fost eliberat din închisoare două zile mai târziu.

El a fost căsătorit cu Jennifer Misner în 2009, de care s-a despărțit după puțin timp. La momentul primei arestări, el a fost logodit cu Amanda Schutz, însă statutul lor nu este cunoscut în acest moment.

Lark Voorhies (Lisa Turtle)

Voorhies a apărut în filmele Martin, The Bold and the Beautiful, Days of Our Lives și In the House înainte de a ieși din lumina reflectoarelor. În februarie 2020, în cadrul emisiunii Dr. Oz, ea a vorbit pentru prima dată despre boala mintală de care suferea, mărturisind că a fost diagnosticată cu tulburare de gândire schizoafectivă.

Actrița a fost căsătorită de trei ori: cu Miguel Coleman, din 1996 până în 2004, cu Andy Prince, în perioada 2007-2013, și cu Jimmy Green timp de șase luni în 2015.

Dennis Haskins (directorul Richard Belding)

Dennis Haskins

Dennis Haskins este un actor american cunoscut pentru rolul de director al liceului Bayside High, Richard Belding. El a jucat apoi în Saved by the Bell: The New Class, care a fost difuzat între 1993 și 2000. De asemenea, a mai avut un rol în serialul Good Morning, Miss Bliss.

Foto: Hepta/Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete