Pavel Bartoș, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Cum arată o zi obișnuită din viața prezentatorului TV: „Mă duc la ședințele cu părinții, fac cumpărături”

Vezi pozele

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați și talentați actori și prezentatori de la noi. O mulțime de români urmăresc în fiecare an emisiunile la care lucrează, „Vocea României' și „Românii au talent', de la Pro TV.

Pavel Bartoș, așa cum nu l-ai mai văzut până acum

Invitat în cadrul emisiunii „Interviurile Libertatea', Pavel Bartoș a povestit cu zâmbetul pe buze despre felul în care arată viața lui, atunci când nu este la teatru sau nu apare la televizor. Chiar dacă se bucură de un mare succes pentru activitatea lui profesională, prezentatorul nu uită niciodată de familia lui, se implică activ în educația celor trei fiice ale sale, dar se ocupă și de rezolvarea problemelor din casă.

Cum arată o zi obișnuită din viața lui Pavel Bartoș

Toată lumea îl știe după cum este el în cadrul emisiunilor de talente, dar puțini cunosc detalii despre viața sa personală, pentru că mereu Pavel Bartoș a fost destul de discret. Actorul a povestit pentru libertatea.ro, cum arată o zi obișnuită din viața lui.

„Sunt o fire sportivă. Sunt un tip activ, dar nu o să mă vezi la sală, cu mușchi pe mine. Dar faptul că ai atâtea repetiții, că ai atâtea spectacole, că am atâtea evenimente și repetiții la televiziune. Cred că fac mișcare. Am un ceas care îți arată câți pași ai făcut într-o zi și din ce în ce mai des îmi arată că fac 10.000 de pași, ceea e ok. Mă îngrijorează când îmi arată seara că am făcut 3000 și atunci iau câinele și mergem la plimbare. 

Când ai trei copiii faci la mișcare… nu sunt atât de activ pe cât mi-aș dori. Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru mine, să mă duc la piscină, să fac înnot, mai mult lucruri de cardio. Cât pot fac, două luni sunt ok, apoi încep preselecțiile, turneele cu Teatrul Odeon. Orice zi în care te trezești e o zi fericită. În timpul săptămânii, dorm mai mult, pentru că activitatea mea este după ora 2. Și repetițiile la teatru sau spectacolele sunt de la ora 19, live-urile la televiziune sunt de la 20:30. Și atunci eu trebuie să fiu foarte activ când de obicei lumea se relaxează și atunci fetele mă lasă să dorm până pe la 9, 10, câteodată și 12.

A mea soție duce copiii de la școală, eu de obicei îi iau de la școală. Încercăm tot timpul să ne unim în timpul mesei, mai ales în weekend. În jurul mesei îți spui lucrurile, masa e sfântă, vorbim, comunicăm. Mă duc la ședințele cu părinții, mă duc la cumpărături, seara când vin acasă, cumpăr ce mai trebuie în casă, pentru că până la urmă sunt și capul unei familii,' a povestit Pavel Bartoș.

De asemenea, actorul a mărturisit că are și o altă pasiune pe lângă actorie și televiziune.

„Îmi place să pictez să desenez, peisaje. Îmi place, mă relaxează. De mic am avut chestia asta,' a adăugat prezentatorul.

Pentru a vedea mai multe detalii, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este soția lui Pavel Bartoș? Mulți nu știu că a fost prezentatoare TV și acțrită

În tinerețe avea plete, iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi! Cum arata Pavel Bartoș în tinerețe

Pavel Bartoș: de 12 ori „bucurie

Pavel Bartos: Avantajele vietii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete