Amănunte neașteptate despre membri trupei „The Humans”, care au câștigat Eurovision România 2018! Cine este iubitul solistei Cristina

Vezi pozele

Trupa „The Humans' a cucerit publicul în finala concursului Eurovision România și au câștigat premiul cel mare. Ei ne vor reprezenta țara la Eurovision 2018, care va avea loc în luna mai, la Lisabona.

Membri trupei „The Humans' au fost invitați în cadrul emisiunii „Agenția VIP', de la Antena Stars, unde au vorbit despre victoria din finala selecției naționale a concursului Eurovision 2018. Mai mult decât atât, acești au povestit câteva amănunte despre ei.

Amănunte neașteptate despre membri trupei „The Humans'

Solista trupei Cristina a vorbit deschis despre bărbatul de viața ei. Ea a mărturisit că sunt împreună de mai bine de 8 ani.

„Alin Neagoe este la bas şi el este cel care a scris piesa. E cel mai cuminte dintre toţi, nu bea nimic, aseară a băut două guri de vin. E cel ami calculat, cel mai serios. Adrian este şeful nostru, e un fel de manager al trupei. Alexandru Matei la clape, iar el este Alexandru, cel mai mic dintre noi. El a fost ultimul venit în proiectul nostru şi este extrem de talentat. Eu sunt Cristina şi mi se spune miss mustar pentru că sunt din Tecuci. Nu sunt măritată, am iubit de 8 ani. Este militar şi nu este român. Este din Italia. Mă susţine şi ne vedem des, facem naveta. Probabil o perioadă o să mai stăm aşa şi apoi o să stabilim. Este tânăr, nu este un bătrân bogat, aşa cum s-a scris', a spus Cristina, solista trupei „The Humans', conform spynews.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Trupa The Humans a câștigat finala Eurovision România 2018! Cine sunt cântăreții care au reușit să-i cucerească pe români

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri