În tinerețe avea plete, iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi! Cum arata Pavel Bartoș în tinerețe

Toată lumea îl cunoaște pe Pavel Bartoș, pentru este unul dintre cei mai talentația actori români, dar este și bun prezentator de televiziune. S-a născut pe data de 20 ianuarie în anul 1975, în Miercurea Ciuc.

În prezent, Pavel Bartoș are 42 de ani și este actor de teatru, film și televiziune. De asemenea, el prezintă alături de Smiley emisiunile „Vocea României' și „Românii au talent'. Pavel este apreciat de telespectatori nu doar pentru modul original în care prezintă emisiunea, dar și pentru glumele pe care le face alături de colegul său, Smiley.

Despre cariera lui Pavel Bartoș

Celebrul actor a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, la Facultatea de Teatru, în clasa profesorului universitar Marius Bodochi. Este căsătorit cu Anca și au împreună trei copii, Eva, Rita și Sofia. De asemenea, Pavel Batoș a concurat în al șaselea sezon al emisunii „Dansez pentru tine' alături de Luciana Muntean, unde s-a clasat pe locul al treilea. Pe lângă emisiunile de la Pro TV, Pavel mai este și actor al Teatrului Odeon.

Cum arăta Pavel Bartoș în tinerețe

Puțini știu că celebrul actor este complet schimbat acum, față de cum era în tinerețe. Când era un tânăr fecior, Pavel Bartoș obișnuia să poarte plete. Cine ar vedea o poză cu el din acele vremuri, cu siguranță nu l-ar recunoaște.

Pentru a vedea câteva fotografii cu Pavel Bartoș de pe vremea când era tânăr, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, vocearomaniei.protv.ro, adevarul.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Imaginile pe care fanii lui nu le-au văzut! Cum arăta Smiley pe vremea în care era doar un copil

La 78 de ani, încă urcă pe scenă! Imagini de colecție cu Alexandru Arșinel în tinerețe

Stela Popescu, mărturii uluitoare la 81 de ani: „Da, mi-am înșelat bărbatul, cu mare grijă!'

Are 81 de ani, dar are la fel de multă energie ca în tinerețe! Fotografii de colecție cu Stela Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete