Cine este soția lui Pavel Bartoș? Mulți nu știu că a fost prezentatoare TV și acțrită

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de la noi. Este actor de meserie, iar la 42 de ani se poate lăuda cu o carieră înfloritoare, la care mulți doar visează. 

Toată lumea îl știe după cum este el în cadrul emisiunilor de talente, dar puțini cunosc detalii despre viața sa personală, pentru că mereu Pavel Bartoș a fost destul de discret. Din acest motiv, mulți dintre fanii săi au fost mereu curioși să afle cine este soția lui și cum arată.

Cine este soția lui Pavel Bartoș? A fost prezentatoare TV

Ei bine, o cheamă Anca Bartoș și are 40 de ani. Și ea este vedetă de televiziune, dar în ultimii ani a lucrat mai mult în radio și s-a ferit de camerele de luat vederi, potrivit click.ro. Cu toate acestea, se pare că Anca nu poate sta prea departe de televiziune pentru că îl însoțește pe Pavel la filmări, din când în când.

Mulți nu știu, dar Anca Bartoș a fost prezentatoarea emisiunii „Slab sau gras' încă din anul 2006, conform apropotv.ro. În 2008, după ce a rămas însărcinată pentru a doua oară, Anca era foarte preocupată de dieta ei.

„Acum, mai multă grijă ce mănânc, pentru că am dat cu greu jos şi cu foarte mari sacrificii kilogramele acumulate (în prima sarcină, n.r.)', spunea Anca Bartoș, la acea vreme.

Cine este soția lui Pavel Bartoș? A jucat în filme și a lucrat la radio

În plus, soția lui Pavel Bartoș a fost și actriță și a avut o carieră îndelungată în lumea filmului. Anca a lucrat pentru două producții cunoscute și anume: serialul „La Urgenţă', unde a jucat rolul soţiei tânărului în anul 2006, şi filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie', apărut în anul 2012. De asemenea, ea a fost vocea emisiunilor radio de pe postul Itsy Bitsy, unde se pare că a avut o emisiune pentru copii, în anul 2008.

Pavel și Anca s-au căsătorit în anul 2003 și au împreună trei fete frumoase.

Pentru a vedea mai multe imagini cu soția lui Pavel Bartoș, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: viva.ro, protv.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

În tinerețe avea plete, iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi! Cum arata Pavel Bartoș în tinerețe

Pavel Bartoș: de 12 ori „bucurie

Pavel Bartos: Avantajele vietii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete