Paul Ipate și Octavian Strunilă, pentru prima dată în calitate de prezentatori TV! Cum se numește emisiunea lor

Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt pregătiți pentru o nouă aventură de proporții, și anume emisiunea „Fort Boyard!'. Cei doi actori vor fi gazdele show-ului care a creat istorie în industria divertismentului și a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume.

Paul Ipate și Octavian Strunilă, pentru prima dată în calitate de prezentatori TV

Paul și Octavian le vor prezenta românilor vedete din showbiz-ul autohton, pregătite să își depășească limitele și să-și demonstreze rezistența, dar și umorul, în probe și situații surprinzătoare din fortul situat în strâmtoarea Pertuis dAntioche.

„Aștept cu nerăbdare lansarea Fort Boyard, pentru că a fost emisiunea copilăriei mele. O urmăream cu sufletul la gură în anii ’90. Acum, faptul că o prezint mi se pare ireal. Este împlinirea unui vis!', a declarat Octavian Strunilă.

„Experiența Fort Boyard este de-a dreptul fascinantă! Mi se pare incredibil că am pășit în locul acela, de unde a pornit toată această nebunie. Noi ne-am distrat, ne-am minunat de tot ce se întâmpla acolo, am stat cu sufletul la gură și am fost martorii unor experiențe unice. Sperăm ca și oamenii de acasă să se uite și să își amintească cu drag de Fort Boyard', a completat Paul Ipate.

Paul Ipate și Octavian Strunilă s-au pregătit intens pentru a ghida cât mai bine celebritățile care au răspuns afirmativ acestei provocări și pentru a le ajuta să treacă cu brio prin cele mai dificile probe.

Cum se vor descurca cei doi prezentatori alături de personajele din Fort Boyard, precum Pere Fouras, Passe Partout, Passe Temps și mulți alții, veți putea vedea la Pro TV.

Citește și:

Căsătoria dintre Octavian Strunilă și Oana Botez, nerecunoscută de Biserica Ortodoxă. Uite care este motivul

Octavian Strunilă și Oana Botez s-au căsătorit la Starea Civilă! E uluitor cum s-a îmbrăcat soția actorului

Zvonurile au spus că divorțează, dar ei încă sunt fericiți! Cât de frumoasă este soția lui Octavian Strunilă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete