Octavian Strunilă și Oana Botez s-au căsătorit la Starea Civilă! E uluitor cum s-a îmbrăcat soția actorului

Octavian Strunilă și Oana Botez s-au căsătorit în sfârșit după 9 ani de relația. Cei doi au anunțat vestea cea mare în urmă doar câteva săptămâni. Actorul a cerut-o de soție de patru ori pe parcursul relației, dar abia acum lucrurile au devenit realitate.

Octavian Strunilă a postat imagine de la fericitul eveniment pe pagina sa de socializare. Octavian Strunilă și Oana Botez și-au spus „Da' la Starea Civilă. Au fost alături de ei nașii lor, dar și cel mai bun prieten, Paul Ipate, care a venit însoțit de iubita lui, Jojo.

Octavian Strunilă și Oana Botez și-au oficializat relația, într-o ceremonie discretă

Cei doi îndrăgostiți au ales să organizeze o ceremonie discretă, la care să participe doar persoanele apropiate.

„Și am făcut-o', a scris Octavian pe Facebook.

Cu toate că toată lumea se aștepta ca Oana să poarte o ținută elegantă în cea mai importantă zi din viața ei, se pare că bruneta a sfidat regulile. Oana Botez a ales mai degrabă o ținută lejeră și a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri și o bluză albă, cu buline. Bineînțeles că și-a asorat ținuta și cu un buchet de flori.

Actorul și coregrafa sunt împreună de peste opt ani. Au împreună doi copii și o relație frumoasă, în ciuda faptului că de-a lungul timpului au circulat zvonuri despre o eventuală despărțire a lor. În plus,  Octavian Strunilă și Oana Botez au participat împreună la emisiunea „Uite cine dansează!'.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Zvonurile au spus că divorțează, dar ei încă sunt fericiți! Cât de frumoasă este soția lui Octavian Strunilă

Octavian Strunilă: „Nu mi-am dorit să joc Hamlet'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete