Paul Ipate, probleme de sănătate: “Acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni”

După problemele de sănătate care l-au determinat să părăsească emisiunea Asia Express, competiție în care a concurat alături de Jojo, Paul Ipate se confruntă acum cu o altă afecțiune care îl va ține departe de scenă pentru câteva săptămâni. 

Paul Ipate nu traversează o perioadă favorabilă din punct de vedere al sănătății. Actorul a anunțat pe contul de facebook că s-a îmbolnăvit, motiv pentru care nu va putea onora spectacolele de teatru din următoarea perioadă, urmând să fie înlocuit de un alt actor.

Paul Ipate, probleme de sănătate

Afecțiunea care îi dă mari bătăi de cap lui Paul Ipate în această perioadă și care îl ține în casă este varicela. Actorul și-a anunțat fanii că nu va putea urca pe scenă și a ținut să le ceară scuze celor care au cumpărat bilete la spectacol cu scopul de a-l vedea jucând.

“Cum îți dai seama că ai suflet de copil? Faci varicelă la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tătic, este că poți să faci varicela în același timp cu ceilalți copii din școală. Din păcate nu pot să onorez spectacolele din această săptămână de la Bârlad, Tecuci și Otopeni cu piesa “Cum se face”, pentru că acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni. Îmi cer scuze atât celor care au cumpărat bilet să mă vadă pe mine în mod special, cât și celorlalți, dar varicela te face mai puțin talentat și nu mă pot prezenta așa în fața voastră. În schimb, voi fi înlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decât mine și chiar mai chipeș, Daniel Hara. Cel puțin el nu va avea bubițe. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, nu e nimeni vinovat, nici măcar eu. P.s. : Sper să mă primească înapoi în distribuție după ce-mi revin.”, a scris Paul Ipate pe facebook.

Nu doar actorul are de suferit din cauza varicelei, ci întreaga familie. Primul membru al familiei care s-a îmbolnăvit a fost Achim, fiul cel mare al lui Jojo, după care virusul i-a afectat și pe Paul Ipate și Zora, fetița cuplului.

“Astăzi și în toate zilele ce vor urma până la premiera din mai repetăm pentru noua piesă de teatru pentru #CCJArgeș. Am avut niște zile mai greuțe… așa. Achim a făcut varicelă și a încheiat cu ea acum două zile, și acum și Paul Ipate și Zori au. Deci…suntem la domiciliu cu textele în brațe și mixtura mentolată. Zori are o fază mai ușoară și să dea Domnul să rămână așa! Așadar nu prea sunt eu cu chef de stories și de altele. Peste câteva zile promit că o să vin cu mai multa energie către voi. Acum aștept energia voastră bună să vină către noi pentru că avem nevoie de ea!”, a fost mesajul transmis de Jojo pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Jojo și Paul Ipate.

Foto: facebook

Citește și:

Prețul fericirii', un nou serial turcesc de succes, despre decizii importante și dificile în viață

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

De ce regina Elisabeta a II-a nu va mai conduce pe drumurile publice? Acesta este motivul

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete