Alina Pușcaș a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Este mămica a doi copii, iar acum se pregătește să îl aducă pe lume pe al treilea. Dacă până acum a păstrat misterul referitor la sexul bebelușului, Alina Pușcaș a decis să dea vestea cea mare și a dezvăluit dacă va deveni mamă de băiat sau de fată.

Alina Pușcaș este însărcinată pentru a treia oară, vedeta mărturisind că aceasta este ultima sarcină, având în vedere că de fiecare dată a născut prin cezariană, iar medicii nu i-ar permite să facă acest lucru și a patra oară. Pentru că este pentru ultima oară când va experimenta aceste senzații, Alina Pușcaș se bucură din plin de fiecare moment, dar este în continuare foarte activă. Merge la filmările pentru serialul în care joacă, se ocupă de cei doi copii și de familie, dar își face timp și pentru celelalte afaceri.

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Mămica unei fetițe și a unui băiețel, Alina Pușcaș a dezvăluit că va deveni din nou mamă de fată, spre dezamăgirea soțului ei care își dorea fie gemeni, fie un băiețel. Micuța va fi zodia Leu, ceea ce înseamnă că va veni pe lume la finalul lunii iulie sau în august.

“Ar fi vrut Mihai să fie gemeni, dar nu ne-a ieșit. Nu am zis nicăieri până acum este…fetiță. E distrus Mihai. Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți acolo în casă, nu să fie dominat de fete. Și acum voi fi eu- Scorpion, Melissa- Scorpion, fata asta- Leoaică, nu știm ce nume are, d-asta zic fata asta. Nu am nume, aștept propuneri. Am prietene Maria, dar nu aș vrea tot Maria. Suntem două Scorpioance și o Leoaică, el este Capricorn săracul.”, a spus Alina Pușcaș pentru Observator.

Dacă acum se simte bine și poate mânca orice, la început, sarcina i-a provocat probleme de sănătate Alinei Pușcaș, aceasta dezvăluind că în primele două luni s-a simțit rău.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alina Pușcaș.

Foto: facebook

Citește și:

Camelia Mitoșeru, despre drama prin care a trecut fiul ei: A vrut să se omoare'

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la Asia Express: Aș vrea să înțelegeți…'

De ce regina Elisabeta a II-a nu va mai conduce pe drumurile publice? Acesta este motivul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete