De ce regina Elisabeta a II-a nu va mai conduce pe drumurile publice? Acesta este motivul

De ce regina Elisabeta a II-a nu va mai conduce

Este singura persoană din Marea Britanie care poate conduce un autoturism fără să posede un permis de conducere, dar începând de acum, regina Elisabeta a II-a nu va mai conduce pe drumurile publice.

De ce regina Elisabeta a II-a nu va mai conduce pe drumurile publice?

Decizia de a nu mai urca la volanul autoturismului îi aparține reginei și vine după ce aceasta a fost sfătuită de personalul care se ocupă de securitatea ei să renunțe la acest drept. Având în vedere vârsta înaintată, regina nu va mai conduce pe drumurile publice, mai ales că la începutul acestui an, prințul Philip a fost implicat într-un accident rutier, dând naștere mai mult discuții privind dreptul persoanelor cu o vârstă înaintată de a conduce. Totul s-a întâmplat după ce mașina pe care o conducea prințul Philip a intrat în coliziune cu un alt autovehicul și s-a răsturnat. În urma accidentului, prințul a scăpat nevătămat, însă persoanele aflate în cealaltă mașină implicată în accident au suferit mai multe leziuni.

Pentru a nu-și pune viața în pericol, regina Elisabeta nu va mai urca la volan, aceasta fiind de acord cu propunerile venite din partea angajaților ei.

Pasiunea reginei Elisabeta a II-a pentru mașini este cunoscută publicului, din colecția acesteia făcând parte o serie de autoturisme scumpe. Cu toate că nu va mai conduce pe drumurile publice, acest lucru nu înseamnă că regina va renunța definitiv la această plăcere, ci se va putea urca la volan doar pe drumurile private.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

A postat o poză cu fiul ei pe instagram și a fost criticată de fani, iar acum Pink reacționează dur: E ceva greșit cu mulți dintre voi'

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea angajaților palatului Kensington?

Mick Jagger va fi operat la inimă. Ce probleme de sănătate are solistul trupei The Rolling Stones?

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete