Paul Ipate, despre experiența Asia Express: “Cătălina a fost singura mea slăbiciune”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Paul Ipate și Jojo au făcut parte din din echipele de concurenți care participă la Asia Express. Paul Ipate, despre experiența Asia Express: Cătălina a fost singura mea slăbiciune'.

Din păcate, pentru ei călătoria “Asia Express” s-a încheiat. Problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au acutizat, iar crizele l-au împins să se retragă din concurs.

“Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul.

Cu toate astea, Paul Ipate este un învingător, iar pe parcursul competiței “Asia Express” a dovedit că nimeni și nimic nu poate să îi stea în cale.
Actorul a făcut față situațiilor limită la care a fost supus.

Paul Ipate ne-a povestit cu amănunte despre experienta pe care a trăit-o la “Asia Express” și ne-a mărturisit că soția lui, Cătălina, a fost singura lui slăbiciune în competiția “Asia Express”.

“Asia Express mi-a confirmat niște lucruri pe care le știam la nivel uman, despre oameni în general și mi-a reconfirmat faptul că într-adevăr oamenii care au mai puțin… ăia oferă tot ce au în casă!
Într-o țară extrem de săracă am întâlnit oameni foarte mulți și foarte generoși, ceea ce aici… nu știu dacă întâlnim…
N-am simțit nicio clipă că nu mai pot… poate doar așa pe moment…Singura chestiune este că eu am fost cu Cătălina și ea este slăbiciunea mea. Dar altfel nu am limite, mă pot duce oriunde…”, ne-a declarat Paul.

Vezi în materialul video de mai sus ce ne-a mărturisit Paul Ipate.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedetele răspund...