Paul Anka in concert la Bucuresti

Paul Anka in concert la Bucuresti

Cantaretul nu si-a facut aparitia pe scena, cum se obisnuieste, ci in mijlocul fanilor, interpretand prima sa piesa, “Diana”. Ba mai mult, a imprumutat spectatorilor microfonul sau pentru ca acestia sa cante fragmente din refren. Unul din acestia a fost Horia Brenciu, care l-a impresionat pe marele solist.

Paul Anka a interpretat cele mai cunocute melodii ale sale, printre care si “You Are My Destiny”, “Lonely Boy”, “Put Your Head On My Shoulder”, plus cover-urile "Jump", a lui Van Halen, si "Tears in Heaven", a lui Eric Clapton.

Pe fundalul piesei "Times of Your Life" au fost proiectate fotografii si inregistrari video de la spectacolele sale sau alaturi de artisti ca Elvis Presley, Tom Jones, Frank Sinatra sau Celine Dion.

Au fost si instantanee cu cele cinci fiice (Amelia, Anthea, Alicia, Amanda si Alexandra) ale artistului, dar si cu nepotii si fiul.

Paul Anka a fost atat de impresionat de publicul din Bucuresti, incat a promis ca se va mai intoarce intoarce in Romania. La inceputul concertului a facut o alta promisiune pe care a si respectat-o: ca va interpreta orice melodie va dori publicul.
 

Oana Racheleanu; Foto: Marian Dan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri