Patricia Arquette, în lacrimi la ceremonia de decernare a Premiilor Emmy. Actrița a evocat amintirea surorii sale transgender, care a murit de HIV

Patricia Arquette, protagonista celebrului serial “Mediumul”, a fost recompensată, anul acesta, cu Premiul Emmy pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din filmul „The Act'.

În această peliculă, actrița joacă rolul lui Dee Dee Blanchard, o mamă ucisă de fiica sa, după ce toată viața a făcut-o pe aceasta din urmă să creadă că este grav bolnavă.

Sora Patriciei Arquette, transssexualul Alexis, a murit la 47 de ani de HIV

Invitată pe scenă pentru a-și ridica trofeul și pentru a susține speech-ul de mulțumire, actrița s-a declarat recunoscătoare pentru faptul că, la 50 de ani, încă are putere de muncă și încă este recompensată pentru munca depusă. Patricia a adăugat că există un lucru care o doare profund, și anume discriminarea persoanelor transgender. La trei ani de la moartea surorii ei, Alexis, Patricia s-a folosit de această oportunitate pentru a o comemora și pentru a face un apel la conștientizarea problemelelor cu care se confruntă comunitatea LGBTQ. Alexis a murit în 2016 de HIV:

Este formidabil… dar am inima frântă. Mi-am pierdut sora, pe Alexis. Persoanele trans sunt încă persecutate. Port doliu zilnic după sora mea și îl voi purta până la sfârșitul vieții sau până în momentul în care lucrurile se vor schimba, iar persoanele trans nu vor mai fi persecutate. Dați-le locuri de muncă! Sunt oameni și ei! Lăsați-i să muncească!“, a spus, cu lacrimi în ochi, actrița.

Discursul ei a fost îndelung aplaudat și lăudat pe rețelele sociale.

Alexis s-a născut în 1969 ca Robert Arquette, însă a devenit Alexis după anii 2000. S-a făcut remarcat grație rolurilor din filmele „Pulp Fiction” şi „The Wedding Singer. A jucat şi în serialele „Friends şi „Californication. A apărut într-un documentar, în anul 2006, care a relatat tranziţia sa de la bărbat la femeie.

Citeste si

Viața tumultuoasă a actriței Vasilica Tastaman. A iubit teatrul și bărbații în egală măsură

Reacția uluitoare a Marinei Voica atunci când a trebuit să filmeze o scenă nud. A intervenit Miliția

Cum arată Cătălin Botezatu după intervenția chirurgicală prin care i s-a extirpat tumora de la nivelul colonului. Suferința a lăsat urme pe chipul creatorului de modă

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete