Reacția uluitoare a Marinei Voica atunci când a trebuit să filmeze o scenă nud. A intervenit Miliția

Marina Voica a filmat dezbrăcatăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Marina Voica, una dintre cele mai apreciate voci de la noi din țară, a cochetat, cu multă vreme în urmă, și cu actoria. Avea 26 de ani când a fost solicitată să joace în filmul 'Ţărmul n-are sfârşit'. A făcut tot ce a ținut de ea ca să evite o scenă nud în care ar fi trebuit să apare, dar, în cele din urmă, Marina Voica a filmat dezbrăcată. Cum s-a lăsat convinsă? Descoperă în cele ce urmează.

Potrivit click.ro, artista a dezvăluit, în emisiunea “Acasă la Electrecord', de la Etno TV, că, în tinerețe, regizorul Mircea Săucan, care nu aprecia în mod deosebit calitățile ei vocale, a convins-o să joace în pelicula sus-menționată: 'Mi-a spus că pentru el, ca și cântăreaţă, sunt zero, dar că sunt făcută să joc în filme […] Când am ajuns acolo, la mare, într-un sat, a şi început să filmeze. N-am făcut nici un fel de probe, nici o repetiţie […] A început să mă filmeze pentru filmul pe care l-a intitulat «Ţărmul n-are sfârşit», despre o rusoaică venită în România ca să găsească mormântul tatălui său', a povestit artista pentru sursa citată.

Era în anul 1962, iar artista vedea pentru prima dată marea. 'Regizorul m-a dus la intrarea în Mamaia, unde nu era plajă, erau numai pietre ascuţite. Eu trebuia să fug pe aceste pietre, desculţă. La un moment dat, curgea sângele din tălpile mele', spune artista, care adaudă că era să fie luată de curenți.

Marina Voica a filmat dezbrăcată. A fost amenințată că va fi deferită Justiției

În acest film, era o scenă în care Marina Voica ar fi trebuit să apară complet dezbrăcată. Fire extrem de pudică, artista nu a putut filma acea scenă. Așa că a luat decizia de… a fugi pur și simplu de pe platoul de filmare, crezând că așa va scăpa de rușine. Din păcate, fiind vorba de contracte și de bani la mijloc, lucrurile nu au stat cum și le-a imaginat artista: “La un moment dat, aştepta luna octombrie ca să mă filmeze în mare, înspumată, când veneau valurile. Şi m-a pus să filmez în pielea goală. Eu n-am mai putut să suport și am fugit acasă. A venit după mine cu Miliţia. «Ce mi-ai făcut! Eu deja am cheltuit bani cu tine! Te dau în judecată!»“, a povestit Marina Voica în emisiunea de la Etno TV.

Nici Miliția, și nici amenințarea cu trimiterea în instanță nu au părut s-o înduplece pe artistă să filmeze scena nud. În ultimă instanță, regizorul Săucan a recurs la un gest aproape umilitor: s-a așezat în genunchi în fața ei și ea promis că scena nu va conține nimic vulgar. În cele din urmă, cântăreața a cedat, dar filmul a fost cenzurat în perioada comunismului, așa încât nu a avut prilejul să-l vadă decât la distanță de 28 de ani de când a fost produs, după Revoluția din 1989.

Marina Voica a fost înlocuită de actrița Margareta Pogonat pentru că a refuzat să filmeze niște scene intime cu Gheorghe Dinică

Regizorul Mircea Săucan a avut în continuare încredere în talentul Marinei Voica și i-a propus să joace și într-un al doilea film, 'Meandre'. 'M-a băgat direct în patul lui Gheorghe Dinică. Trebuia să mă sărut cu el. Dinică avea mai multe emoții decât mine. Până la urmă n-am mai rezistat și am fugit. Și iarăși  și a trimis Miliţia după mine', a mai spus artista în emisiunea de la Etno TV.

Totuși, Marina Voica nu face parte distribuția filmului 'Meandre', ea fiind ulterior înlocuită cu Margareta Pogonat. Motivul? Aceeași fugă de pe platoul de filmare, care, de data asta, a fost sancționată cu înlocuirea ei din distribuție: “Mircea Săucan m-a chemat la , fiindcă el n-a renunţat la mine, ca actriţă. L-a chemat pe Gheorghe Dinică […] Eu trebuia să mimez acolo că mă sărut cu el… Pe urmă m-a pus să umblu acolo cu picioarele descoperite… Numai chestii din astea… Dinică nu mai ştia ce să mai facă! El avea mai multe emoţii decât mine! Pe urmă am spus: da, stai că-ţi arăt eu ţie, ce pot eu să fac — fără nici un fel de emoţii, fără nimic! […] Şi am fugit! Iarăşi a trimis Miliţia după mine, Şi pe cine credeţi că a chemat în locul meu? Pe Margareta Pogonat! Aceasta a fost lansarea Margaretei Pogonat!“, a declarat Marina Voica într-un interviu mai vechi pentru sputnik.md

Citeste si

Raluca Moianu, despre moartea fostului ei soț: „Nu am fost în depresie. Am fost, însă, …'

Cum arată Cătălin Botezatu după intervenția chirurgicală prin care i s-a extirpat tumora de la nivelul colonului. Suferința a lăsat urme pe chipul creatorului de modă

Cum și-a făcut apariția Leo Iorga pe scenă. Spectatorii au izbucnit în lacrimi când artistul a început să cânte refrenul melodiei După ani și ani'

Surse foto: capturi YouTube, Facebook Marina Voica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete