Ce mare a crescut fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry! Imagini cu Archie din timpul turneului regal


 

Azi, 25 septembrie 2019, ducele și ducesa de Sussex l-au introdus pe fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, Arhiepiscopului Desmond Tutu.

Evenimentul a marcat prima apariție publică a micuțului în vârstă de patru luni în cadrul turneului regal de 10 zile al cuplului în Africa de Sud.

Archie a fost tot numai un zâmbet în brațele mamei lui la întâlnirea de azi. Prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) au glumit pe marginea aparițiilor micuțului în fața camerelor de filmat și fotografiat, în timp ce au întâmpinat-o pe fiica arhiepiscopului, Thandeka Tutu-Gxashe.

Ce mare a crescut fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry! Imagini cu Archie din timpul turneului regal

„Este un suflet matur/bătrân”, a zis Meghan, Harry completând: „Cred că este deja obișnuit cu lumina reflectoarelor”.

Arhiepiscopul, câștigător al unui Premiu Nobel, a mărturisit că este „extrem de încântat de privilegiul și onoarea rară” de a cunoaște cuplul regal.

Desmond a petrecut o jumătate de oră în compania cuplului și a fiului lor în sediul Fundației sale Legacy din Cape Town, aflată într-o clădire istorică, construită în urmă cu o mulțime de ani de către sclavi.

Tot azi, pe contul lor oficial de Instagram, Sussex Royal, cuplul a publicat două fotografii cu micuțul Archie.

În dreptul primei imagini, cuplul a scris: „Arch îl cunoaște pe Archie!”. Iar în a doua imagine, archiepiscopul îl sărută pe obraz pe micuțul Archie.

Până acum, în cele două zile de turneu, cuplul a vizitat cea mai veche moschee din zonă, precum și o organizație caritabilă menită să ajute tinerii care se confruntă cu probleme ca depresia, anxietătea, etc.

Foto: Instagram / Profimedia.ro

Sursă: BBC

Citește și:

Meghan Markle, apariție de excepție la nunta unei prietene! Rochia Valentino costă nu mai puțin de 8900 de lire!

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

Celebritățile care le-au luat apărarea lui Meghan Markle și Prințului Harry după ce cuplul regal a fost acuzat pentru că a zburat la bordul unui jet privat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete