5 lucruri pe care să le faci împreună cu copilul tău în 2017

5 lucruri pe care să le faci împreună cu copilul tău în 2017

5 lucruri pe care să le faci împreună cu copilul tău în 2017

Tendințele sunt prezente peste tot, chiar și atunci când vine vorba despre creșterea copiilor și educația pe care le-o oferim acestora. Astfel, există câteva lucruri pe care trebuie să le faci neapărat alături de copilul tău în 2017.

Timpul petrecut alături de cei mici este foarte important și ajută la o mai bună dezvoltare a lor. Activitățile trebuie alese cu atenție, astfel încât să fie pe de-o parte distractive, dar să aibă și o latură educațională. Trendurile în materie de parenting scot la înaintare câteva forme de petrecere a timpului liber, perfecte pentru cei mici, potrivit parents.com.

5 lucruri pe care să le faci împreună cu copilul tău în 2017

1.  Amenajați spațiul verde

Amenajarea spațiului verde pare mai mult o treabă de adulți, însă se poate transforma într-o activitate perfectă și pentru cei mici. Astfel, încearcă să construiești alături de copilul tău o mică grădină. Plantați copaci, flori și montați decorațiuni exterioare. Această activitate îl va responsabiliza pe cel mic și îl va îndemna să petreacă timp în aer liber, departe de telefonul mobil sau de tabletă.

2. Faceți înghețată de casă

Poate că este mai ușor să o cumpărați de la magazin, însă nimic nu se compară cu parfumul fructelor proaspete pe care le folosim atunci când preparăm o înghețată. Pentru că vara și-a intrat deja în drepturi, prepară o înghețată gustoasă alături de cei mici. Pe lângă faptul că vă veți distra pe cinste, vei avea siguranța că le oferi un desert sănătos, fără coloranți și cu o cantitate redusă de zahăr.

3. Mergeți într-o excursie cu familia

Weekendul este momentul perfect pentru o mică escapadă. Dacă ai puțin timp la dispoziție, alege o destinație nu foarte departe de casă și mergeți într-o excursie alături de întreaga familie. Copiii vor fi foarte fericiți, veți descoperi locuri noi, iar timpul petrecut împreună vă va face să vă apropiați mult mai mult.

4.  Învață-ți copilul să vorbească în spaniolă

La școală se pune mai mult accentul pe limba engleză, motiv pentru care ar fi bine ca cei mici să intre în contact și cu alte limbi internaționale. Spaniola este o alegere perfectă, unde mai pui că este destul de ușor de învățat. Mai mult, studiile au arătat că aceasta se situează pe locul doi în topul limbilor vorbite pe glob, pe prima poziție fiind chineza, iar pe locul trei fiind engleza.

5.  Testați realitatea virtuală

Aparatura care permite contactul cu realitatea virtuală este la modă acum, iar cei mici vor fi mai mult decât interesați să testeze această nouă modalitate de distracție. Fiind un lucru nou și pentru adulți, vă veți putea bucura împreună de tot ce are de oferit acest gadget.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Bacalaureat 2017. Ce trebuie să știe elevii despre acest examen

Emoții pentru olimpici. Examenul de Bacalaureat continuă cu proba la alegere a profilului

Cum îți educi băieții. Sfaturi care te ajută să îi transformi în bărbații de mâine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie