(P) Zakynthos, destinația prietenoasă cu cei mici

Floarea Levantului este cea mai bună destinație pentru vacanțele în familie, locul în care cei mici pot înota alături de țestoasele ocrotite prin lege, Caretta Caretta. Apele sale azurii, calde și plajele cu nisip fin sunt perfecte pentru bălăceală și pentru construit castele.

Zakynthos

Suri Club, pentru vacanțele în familie

Zakynthos le rezervă turiștilor cele mai frumoase momente de vacanță în familie, surprinzându-i cu locuri desprinse din basme și cu o atmosferă fix de poveste. Zakynthos se află în topul listei cu locuri  de văzut anul acesta, fiind o destinație perfectă pentru sejururile alături de cei dragi. Prietenoasă cu fiecare membru al familiei, plină de obiective turistice și de sate de pescari, perla din Marea Ionică se laudă cu multe locuri dedicate celor mici.

Aventuri în Zante Water Village

Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Grecia, ocupă mai bine de 40.000 de metri pătrați și se află în micul sat Sarakinado, nu departe de Zante Town. Dacă sunteți în căutare de aventură, distracție pe tobogane, jocuri pentru întreaga familie sau relaxare la piscină, atunci nu ar trebui să ratați ocazia de a vizita parcul Zante Water Village.

Parcul este împărțit în mai multe zone de distracție fiecare cu grad crescut de dificultate. Adulții se poti răsuci în Thrill– care are o cădere liberă de la 73 de metri, cei dornici de senzații tari pot încearca Kamikaze, iar piticii găsesc aici o mulțime de piscine și tobogane numai bune de încercat.

Insulița Marathonisi, ancorată perfect în golful Laganas și legată de uscat printr-un dig mic, este ideală pentru o escapadă. Intrarea în apele diafane se face treptat, iar nisipul este foarte fin. Este un paradis pentru copii dar și pentru țestoasele Caretta Caretta, care își depun aici ouăle.

de Mădălina Isar

Sejur Zakynthos 

Suri Club – Hotel Zante Royal Resort 4*- de la 398 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber