“Gesturile care vă vor schimba viața”, din 19 februarie, la chioșcuri

Gesturile care vă vor schimba viața' (autor Joseph Messinger) este ultima din seria de 4 cărți ale colecției Dezvoltare personală'. Cartea, recomandată de Libertatea și editura Litera, este disponibilă la chioșcuri începând cu data de 19 februarie, la prețul de 14,99 lei. 

gesturile care va vor schimba viata

Vreți să vă schimbați viața? Schimbați-vă gesturile! În această biblie a programării neurogestuale (PNG), autorul prezintă o metodă inedită, ce vă va învăța cum să vă controlați gesturile pentru a vă schimba viața.

Tehnica descrisă îi va ajuta pe toți cei care doresc să-și controleze funcțiile intelectuale, organice sau corporale, pentru a modifica o gestică devalorizantă sau a șterge un discurs contaminat, ce le dezavantajează imaginea socioprofesională.

În plus, PNG are efecte în învățarea accelerată de informații, precum și efecte de întinerire, redând tonusul muscular și strălucirea trăsăturilor faciale, odată cu fermitatea pielii.

Soluția perfectă ca să deveniți mai credibili, să fiți recunoscuți pentru adevărata voastră valoare și să vă stimulați încrederea în sine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Muzica, filme, carte