(P) Tehnologia de ultimă generație și sportul fac echipă bună!

Vin Sărbătorile și împreună cu ele mese bogate și mai ales zeci de feluri de dulciuri. Am fost tot anul atenți ce mâncăm și mai ales cât mâncăm, dar parcă în perioada asta este cel mai greu să ne temperăm poftele, nu de alta dar sunt prea multe bunătăți în jurul nostru.

Cu siguranță, așadar, nu este momentul să scoatem din program orele destinate nu doar relaxării, ci și întreținerii fizice, iar mersul la sală rămâne de bază.

Din păcate, perioada sărbătorilor vine și cu mult stres și parcă tot mai puțin timp liber. Zeci de dead-line-uri ne bat la ușă, iar șirul mail-urilor parcă nu se mai sfârșește. Ți-e temă să nu ratezi un telefon important, o ședință, o predare? Nicio problemă! Vei putea avea la tine telefonul mobil, pe care te bazezi atât de mult în fiecare zi, chiar și la sala de sport, în timp ce alergi pe bandă, ești pe stepper sau pedalezi. Ai nevoie doar de o bandă-suport pentru mobil, atașabilă pe braț sau picior, oriunde îți este confortabilă.

Poți asculta muzică sau prelua o convorbire, fără probleme, și vei auzi atenționarea dacă intră un mail important. În plus, telefonul tău este în siguranță, nu riști să îl pierzi din rucsac sau buzunar.

Pentru a afla exact ce se potrivește activităților tale, echipa dinamică și flexibilă Mobiup îți vine în întâmpiare cu sfaturi profesionale în alegerea accesoriului potrivit. Lor li s-au alăturat multipla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca Surdu, și antrenorul de fitness Alex Valah.

Alex a dezvoltat propriul program Intens Fitness și susține un stil de viață sănătos, ceea ce înseamnă mai mult decât exerciții. Tehnologia modernă, gadgeturile și accesoriile îl sprijină în activitatea zilnică și îl ajută să îmbunătățească nu doar comunicarea cu cei pe care îi antrenează, dar și să găsească noi soluții pentru ca sportul să devină parte a vieții cotidiene.

Sportul este pentru mine un stil de viață, iar recăpătarea încrederii de sine, menținerea unui echilibru corect între fizic, minte și corp, reprezintă unul dintre obiectivele mele. Dispozitivele moderne mă ajută să îmi ating mai ușor scopul, iar suportul de braț pentru telefon, boxa wireless, brățara fitness sau bateria externă, toate îmi dau informațiile de care am nevoie.'

Multipla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca Surdu, a fost definitiv câștigată de noua tehnologie, pentru modul în care gadget-urile o ajută în munca ei de zi cu zi. Reușește să rămână mereu în contact cu oamenii cu care lucrează și indiferent câte ore stă la sală, niciodată nu rămâne în pană de baterie, folosind o simplă husă de telefon cu acumulator încorporat. În plus, atunci când simte nevoia să se relaxeze cu muzica preferată, căștile Cellara îi vin în ajutor.

Fie că este vorba de o aplicație pe telefon sau o brățară fitness, pot să planific și să măsor intensitatea efortului în fiecare clipă. Iar căștile și husa cu baterie externă, branduri Cellara, disponibile în magazinul Mobiup si al partenerilor, se potrivesc perfect cu nevoile mele, pentru a nu fi nevoită să întrerup legătura cu cei din jur, pentru a putea să ascult muzica preferată în timp ce exersez și să fiu sigură că indiferent de momentul zilei, dispozitivele mele nu rămân fără baterie'

Specialiștii Mobiup te pot consilia cu privire la accesoriile și gadget-urile compatibile cu dispozitivele tale mobile, dar mai ales îți pot recomanda produse care să îți fie realmente de ajutor. Întreaga gamă, Cellara și Mobiama, este pe site-ul mobiup.ro, unde poți găsi chiar și idei pentru un cadou perfect, dacă prietena ta este pasionată de lumea mereu în dezvoltare a dispozitivelor mobile sau amicul tău are nevoie de ghidaj prin GPS să ajungă la întâlniri.

Mereu apare ceva nou și mai ales extrem de util!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse