(P) Spectacole de swing, dance și trance în Mallorca

De cum se lasă soarele, Mallorca parcă explodează la propriu de viață și de turiști dornici de petreceri tematice. Nici nu vei păși bine pe această insulă că ești luată cu asalt de… distracția care pare că nu se mai încheie.

Mallorca

Mallorca este destinația pe care trebuie neapărat să o bifezi pe lista cu locuri de văzut măcar o dată în viață. Dacă nu ai mai fost niciodată aici, vei rămâne plăcut surprinsă să vezi cum sunt îmbinate tradițiile și istoria cu distracția nocturnă.

Ticsită de cluburi glam, brodată de pub-uri tematice și cu o linie de coastă dantelată numai cu beach baruri, Mallorca este visul oricărui tânăr dornic de distracții.

Atmosfera degajată, cluburile variate, spectacolele de tot felul, concertele renumiților DJ-ii de trance sau electro-music, atrag în Mallorca turiștii de toate vârstele, din orice colț al lumii, care colindă din club în club până în zorii zilei.

Chiar dacă cei mai mulți turiști vin din curiozitate, pentru a vedea cu ce se mândrește insula în materie de party-uri, aceștia se declară fascinanți mai ales de disco-bus-urile care le asigură transportul dintr-o parte în cealaltă a insulei, în căutarea celor mai faimoase localuri de noapte.

Noțiunea de clubbing a fost reinventată în Mallorca, ar spune unii, nu de alta dar aici chiar găsești o mare varietate de localuri de noapte. Dacă ești o romantică incurabilă mergi în Costa Galana Lounge Bar, un loc care debordează de… senzualitate, și pe care îl vei găsi fix în inima capitalei Palma de Mallorca.

În schimb, dacă ești genul de călătoare dornică de evenimente în genul celor de epocă, alege Abaco, un club găzduit în incinta unui palat somptuos din secolul al XVII. Ținuta obligatorie este cea de gală… iar distracția este garantată.

de Mădălina Isar

Sejur Mallorca 

Hotel App HM Martinique 3*- de la 459,50 euro/persoană, 7 nopți de cazare fără masă, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro ,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber