(P) Plăceri orientale în vacanţa visurilor tale

Plaje exclusiviste, cluburi fiţoase, magazine luxoase şi hoteluri de cinci stele, toate încadrate într-un peisaj desprins parcă din filme… Aceasta este Antalya situată la poalele munţilor Taurus şi scăldată de apele diafane ale Mării Mediterane.

Antalya

Frumuseţi pitoreşti şi locuri de explorat

Antalya este una dintre acele destinaţii de vacanţă care poate satisface orice gust. Considerat a fi unul dintre cele mai frumoase oraşe turceşti de pe coasta mediteraneană, Antalya se prezintă cu mândrie ca o îmbinare potrivită dintre clasicul liniştit şi elegantul modern.

În plus, oraşul poate fi vizitat în orice anotimp, datorită numeroaselor atracţii şi multitudini de activităţi pe care ţi le propune, însă în această vară este de neratat. Cea mai lungă coastă din Turcia te aşteaptă să te bronzezi pe nisipul auriu şi să te răcoreşti sub renumiţii săi palmieri din centrul oraşului.

Distracţie all-inclusive pentru turiştii cu sufletul în Orient

Turcii sunt faimoşi pentru super ofertele din sezonul estival prin care încearcă să acopere toate nevoile turiştilor, indiferent că este vorba de cazare, masă, relaxare, divertisment şi activităţi în cadrul hotelului. Pentru a experimenta cu adevărat spiritul oriental, îţi recomandăm să descoperi centrul istoric al oraşului – Kaleiçi, unde vei găsi numeroase case otomane fin restaurate, unde te vei simţi ca un adevărat paşă. În plus, acesta este cel mai potrivit loc pentru a porni în descoperirea altor construcţii otomane, a pieţelor tradiţionale şi a faimoaselor tarabe cu mâncare stradală, pe care clar nu trebuie să le ratezi.

de Geanina Ichim

Sejur Antalya 

Fantasia Hotel de Luxe Kemer 5*- de la 475 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu ultra all-inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistica. Detalii pe www.europatravel.ro call center  021-9407.

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber